Avantaje

5 avantaje de neegalat, doar pentru dumneavoastră!

 

1.  Rezervarea directă

Atunci când plănuiți o vacanță prin intermediul PremioTravel, discutați, faceți rezervarea și călătoriți direct cu operatorul de turism.Condițiile ofertelor noastre sunt negociate direct cu reprezentanții hotelului și ai companiei aeriene, fără agenți intermediari, așa cum se întâmplă de regulă în cazul altor agenții de turism. Astfel, vă ajutăm să economisiți atât timp, cât și bani.


2. Îndrumarea clienților către destinații atractive

PremioTravel oferă pachete de vacanțe către destinații consacrate, precum Turcia. Astfel, atragem numeroși clienți, fapt ce ne permite să oferim prețuri mici la cazare, zboruri charter proprii și prezența ghizilor noștri la fața locului. În consecință, reușim să îmbunătățim neîncetat calitatea serviciilor noastre și să le adaptăm conform necesităților dumneavoastră.


3. Servicii de consultanță și rezervări în confortul locuinței dumneavoastră

Nu veți găsi ofertele PremioTravel în nicio altă agenție de turism. De aceea, veți economisi timp, nefiind nevoiţi să mergeți la sediile agențiilor de turism, care au un program de lucru limitat. Cu scopul de a vă oferi detalii despre excursii și rezervări, consultanții nostri vă stau la dispoziție oricând. Așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0800801343.


4. Rezervările prin intermediul PremioTravel vă oferă siguranță

Toate rezervările făcute la PremioTravel sunt sigure în cazul insolvenței companiei, datorită asigurării obligatorii prin lege a operatorului de turism. Împreună cu asiguratorul nostru, vă protejăm în caz de accidente, pierderea sau deteriorarea bagajelor și alte situații.


5. Calitate dovedită

Calitatea este foarte importantă pentru noi. Tocmai de aceea, serviciul de control al calității lucrează în permanență, verificând continuu standardele de calitate ale destinațiilor. Altfel, vă garantăm o calitate ridicată a serviciilor și că vacanța dumneavoastră va fi lipsită de neplăceri. Ne concentrăm atenția în mod special asupra siguranței, igienei și confortului.

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media