Cum rezerv?

 
CUM SĂ REZERVAȚI UN LOC PENTRU EXCURSIILE NOASTRE:

 

1. Găsiți un cod promoțional 

În calitate de operator turistic internațional cu mulți ani de experiență, Premium Travel are privilegiul de a călători cu companii internaționale pentru care sunt pregătite oferte speciale. În plus, în fiecare lună, Premio Travel organizează campanii de diferite tipuri cu prețuri promoționale. Dacă doriți să faceți o rezervare, recomandăm clienților noștri să caute un cod de reducere (într-o broșură, campanie online, e-mail etc.). Un astfel de cod vă va permite să profitați de ofertele noastre la un preț avantajos. Dacă nu aveți un cod de reducere, vă puteți abona la newsletter-ul Premio Travel pentru a fi la curent cu  ofertele și reducerile noastre. 

2. Introduceți codul promoțional pe site-ul Premio Travel pentru a rezerva

Dacă aveți un cod promoțional îl puteți introduce pe site-ul nostru pentru a verifica valoarea excursiei cu reducere. Puteți rezerva direct online. Vei primi un contract și termenii și condițiile. Dacă condițiile contractului îndeplinesc solicitările dumneavoastră, semnați contractul și  trimiteți către office@premiotravel.ro. Operatorii noștri responsabili vă vor oferi informații complete despre excursiile oferite de PREMIO TRAVEL ROMÂNIA. 

 

3. Contactați-ne telefonic pentru a rezerva

Dacă preferați, puteți contacta  direct call center-ul nostru.  Operatorii noștri responsabili vă vor oferi informații complete despre excursiile oferite de PREMIO TRAVEL ROMÂNIA. Cu ajutorul lor puteți face o rezervare pentru dvs. și persoanele dragi, în acest scop trebuie să  aveți la îndemână datele dvs. personale, precum și datele persoanelor pentru care faceți o rezervare. În cele din urmă, veți primi un calcul al excursiei alese. 

4. Aveți deja o rezervare! Ce urmează? 

 După ce faceți o rezervare în sistemul nostru de rezervări,  veți primi un contract cu termeni și condiții, pe e-mail sau gratuit prin curierat rapid. După ce ați verificat dacă informațiile pe care ni le-ați furnizat sunt corecte, trebuie să semnați cele două copii și să retrimiteți un singur exemplar către agenția Premio Travel. 


5. Plătește un depozit minim pentru a-ți asigura locul!

Dacă aveți un cod promoțional, nu uitați că și alți potențiali clienți, au unul. Locurile sunt limitate și se termină rapid. Pentru a vă garanta călătoria în termen de 5 zile de la rezervare, trebuie să plătiți cel puțin o depunere minimă (valoarea se va regăsi în contract) pentru a confirma rezervarea. Dacă vă grăbiți, dați-ne un telefon pentru a menține rezervarea activă încă câteva zile.

6. Modalități de plată:

Puteți plăti astfel:

 -direct in agentia Premio Travel Holidays. 

- Prin transfer bancar - prin depunerea sumei necesare în unul din conturile noastre:
BRD (CONT RON): RO66 BRDE 441S V521 1933 4410
GARANTI RON (6 rate): RO85 UGBI 0000 4220 0976 4RON 
 BRD (CONT EURO): RO09BRDE441SV52119504410

-prin link de plată prin Netopia Payment. Link-ul de plată se poate solicita la unul dintre operatorii nostri. 

7. Diferența de plată pentru excursia dumneavoastră: 

Trebuie să plătiți suma rămasă în contract cu cel mult 45 de zile înainte de zbor. Puteți efectua plata prin transfer bancar în același cont bancar sau prin link de plată prin Netopia Payment. 

Link-ul de plată se poate solicita la unul dintre operatorii noștri. 

8. Cum obțineți documentele pentru călătoria dumneavoastră?

După efectuarea plății finale, veți primi cu cel târziu 7 zile înainte de zbor documentele de care aveți nevoie în timpul excursiei:  bilete de avion, tickete de hotel, asigurare de sănătate și asigurare de anulare a călătoriei (dacă ați optat pentru una). Ne puteți contacta mai devreme pentru a afla orele de zbor.

9. În ziua călătoriei:

Nu uitați că trebuie să vă aflați la aeroport cu cel puțin 2 (două) ore înainte de zborul dvs. și să aveți cu dvs. un pașaport cu valabilitate de cel puțin 6 (șase) luni de la data întoarcerii în România, toate tichetele hotelului cazare și biletele de avion. Un reprezentant PREMIO TRAVEL va fi prezent în aeroportul din Otopeni. Ghidul nostru vă va întâmpina la aeroportul din Antalya, pentru a vă însoți până la hotel.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la 021 315 44 94!

 

Recenzii

"Dacă faceți rezervare online la Premio Travel, economisiți timp! Informații complete despre ofertele noastre și rezervări, puteți obține la nr. de telefon 021 315 44 94."
Andrei Călărășanu , ROMANIA

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media