Despre noi

PremioTravel Holidays  face parte din PremioTravel Group, având birouri și sedii în 18 țări europene.  Prima sucursală, deschisă în 2003, i-a adus agenției PremioTravel statutul de prima companie ce a introdus pe piața poloneză un sistem eficient de vânzări directe ale unor pachete de vacanțe accesibile.

Acest sistem unic oferă numeroase avantaje (în ceea ce privește costurile), în comparație cu ofertele altor companii ce operează în domeniul turismului. Mai mult decât atât, vă puteți baza pe experiența acumulată de-a lungul anilor de PremioTravel, care aplică cu succes acest sistem de vânzări în numeroase țări europene.

 

Acest concept operațional este bazat pe principiul “vânzărilor directe”, dar și pe consultanța oferită telefonic prin serviciul nostru de relații cu clienții. Ne ocupăm personal de verificarea fiecărei destinații pe care o oferim, deoarece considerăm că fiecare client ce rezervă o vacanță prin intermediul PremioTravel trebuie să aibă siguranța că vacanța se va desfășura în concordanță cu programul stabilit înainte de plecare. Consultanța calificată, încrederea reciprocă, calitatea și siguranța, toate acestea fac parte din lista noastră de priorități.

Cunoaște lumea pentru a o schimba!Martin Paschinger
Director Executiv 
Premio Travel Group 

 

 

 

Recenzii

"Dacă faceți rezervare online la Premio Travel, economisiți timp! Informații complete despre ofertele noastre și rezervări, puteți obține la nr. de telefon 021 315 44 94."
Andrei Călărășanu , ROMANIA

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media