CAPPADOCIA - Taram de poveste!

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: ANTALYA-KONYA-CAPPADOCIA-GOREME
Perioada: 8 zile / 7 nopți /
Prețuri de la79 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
06.11.2020 13.11.2020 Prețuri de la 149 Rezervă
13.11.2020 20.11.2020 Prețuri de la 119 Rezervă
20.11.2020 27.11.2020 Prețuri de la 119 Rezervă
27.11.2020 04.12.2020 Prețuri de la 99 Rezervă
04.12.2020 11.12.2020 Prețuri de la 79 Rezervă

TURCIA

Natura incredibilă, plaje cu nisip auriu, munți pitorești acoperiți cu păduri de pin străvechi, soare strălucitor și, desigur, marea limpede și caldă - toate acestea fac din Turcia o destinație extrem de atractivă pentru turiști. Turcia - o țară cu o cultură bogată și leagăn de civilizații antice. Cine o vizitează vine din nou și din nou. Nicio țară din lume nu se poate lăuda cu un sezon atât de lung, care începe la începutul lunii mai și durează până în noiembrie. Turcia vă oferă stațiuni magnifice, majoritatea fiind situate pe coasta mării - Side, Belek, Antalya, Kemer, Bodrum și Marmaris. Pentru iubitorii de istorie, o vacanță în Turcia oferă o oportunitate excelentă pentru o varietate de excursii care dezvăluie cultura, tradițiile și obiceiurile unice ale Turciei. Câtă frumusețe și romantism ascund numele orașelor străvechi - Troia, Istanbul, Bergama, Efes, Didim, Aspendos, Perge, Pamukkale, Hierapolis. Nenumărate legende te înconjoară peste tot!


Cetățenii români care călătoresc în Turcia sunt obligați să dețină un pașaport valabil cu o valabilitate de cel puțin 6 luni de la data intrării în țară. 

 

Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

  • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
  • Garantăm o calitate excelentă
  • Echipa profesională și atitudine competent
  • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
  • Programul
  • Prețul include
  • Prețul nu include
  • Hotel conform programului
ZIUA 1 | Sosire în Antalya ZIUA 1 | Sosire în Antalya
Veți fi întâmpinați la aeroport de către ghidul dumneavoastră care vă va însoți până la hotel. După check-in, veți servi un cocktail de bun- venit. Cazare în Antalya.

ZIUA 2 | Mănăstirea Mevlana - Cappadocia ZIUA 2 | Mănăstirea Mevlana - Cappadocia

Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc în Evul Mediu timpuriu și este și în zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religiosi. Aici se află mormântul lui Mevlana. Veți vizita faimoasa mănăstire Mevlana, locul în care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevleviți, cunoscuți și sub numele de derviși rotitori. Mănăstirea, transformată astăzi într-un muzeu al artelor islamice, găzduiește adevărate comori ale artei și meșteșugurilor turcești. Veți înnopta în Cappadocia.

 

ZIUA 3 | Goreme ZIUA 3 | Goreme

În Goreme veți vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul National Goreme, ce fac parte din Patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pereți abrupți, piramide sculptate în tuful calcaros. De aici călătorim către capela Sfântul Simon, care este cunoscut si ca "Valea Calugarilor" sau "Valea Coșurilor de fum"  În cele din urma veți vizita din exterior vârful celui mai înalt con din tuf calcaros din Uchisar. După-amiază vom vizita un atelier de țesut covoare unde veți cunoaște întregul proces începând cu producerea materialelor: bumbac, mătase și lâna, până la țeserea produsului finit. În cele din urmă vom face o plimbare în frumoasa Avanos, renumită pentru arta ceramicii. Opțional puteți participa la excursia de jumătate de zi la Valea Ihlara și orașul subteran. Veți înnopta în Cappadocia.


ZIUA 4 | Carierele de tuf calcaros din Cappadocia ZIUA 4 | Carierele de tuf calcaros din Cappadocia

Regiunea Cappadocia egalează peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros în interiorul carora sunt încastrate locuințe și biserici. Creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a împraștiat în zona cantități imense de cenușa de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. Prin intermediul influențelor climatice straturile au fost despicate și prin eroziune s-au format canioane adânci. Primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat în secolul 7. Mai târziu au urmat calugarii care au ctitorit aici biserici, capele, manastiri și schituri, sculptând roca vulcanica. Cazare în zona Cappadocia.

 

ZIUA 5 | Sultanhani- Antalya ZIUA 5 | Sultanhani- Antalya

Vom pleca din Cappadoccia și vom merge în Sultanhani pentru a vizita faimosul caravanserai Sultan Han din timpul imperiului Selgiuc. Apoi, prin munții Taurus, vom merge înapoi în Antalya, unde vom petrece ultimele 3 nopți. Cazare peste noapte in Antalya.

 

ZIUA 6 | Antalya – Cascada Karpuzkaldiran ZIUA 6 | Antalya – Cascada Karpuzkaldiran

Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnic al munților Taurus aici prosperă o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minaret. Pe Kalekapisi, „poarta cetății”, se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul excursiei este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldran.


ZIUA 7 | Zi liberă pentru relaxare ZIUA 7 | Zi liberă pentru relaxare

Aveți la dispoziție o zi de relaxare sau oportunitatea de a participa la excursii opționale fascinante. Cazare în zona Antalya.

 

ZIUA 8 |  Zborul de întoarcere acasă ZIUA 8 |  Zborul de întoarcere acasă

Mic-dejun tip bufet sau a la carte. Transfer către aeroport pentru zborul de întoarcere.

 

Servicii incluse: 

Zbor dus-întors București-Antalya cu bagaj de cală și de mână.

Transfer aeroport-hotel-aeroport.

Ghid vorbitor de limba română.

Cazare 7 nopți la hoteluri de 4* și 5*.

 Mic-dejun tip bufet sau a la carte în fiecare dimineață. 

Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură.

 

Servicii neincluse: 
Taxe de aeroport: 95 €/pers 

Asigurare completă de călătorie: 10 €/pers.


Vă recomandăm:

Pachet cină 7 seri tip bufet sau a la carte +bilete intrare obiective turistice: 99 €/pers. 

Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers 

Suprataxă pentru camera single: 109 €/pers.

EXEMPLE HOTELURI

BELEK -  MAX HOLİDAY BELEK 5* 
                BELEK BEACH RESORT 5*       
                ARMAS BELEK HOTEL 5* 

CAPPADOCİA - BURCU KAYA HOTEL 4* 
                           DİNLER HOTEL NEVŞEHİR 4* 
                           CRYSTAL KAYMAKLI HOTEL & SPA 4* 
                           AVRASYA HOTEL 4* 
                           MUSTAFA HOTEL 4*          
                           DINLER HOTELS - URGUP 4* 

 
 

Programul vă garantează cazare timp de 7 nopți în hoteluri de 4 * și 5 *, dintre care 4 nopți în Belek și 3 nopți în zona Cappadocia. Datorită numărului mare de turiști, pentru fiecare dintre datele indicate, călătorii vor fi informați despre hotelurile specifice în care vor fi cazați cu două săptămâni înainte de data începerii excursiei.


 


Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media