CIRCUIT DUBAI ȘI EMIRATELE ARABE UNITE

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: DUBAI-ABU DHABI-SHARJAH-AJMAN-RAS AL KHAIMAH
Perioada: 7 zile / 6 nopți /
Prețuri de la399 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
25.01.2022 31.01.2022 Prețuri de la 559 Rezervă
22.02.2022 28.02.2022 Prețuri de la 559 Rezervă
22.03.2022 28.03.2022 Prețuri de la 559 Rezervă
19.04.2022 25.04.2022 Prețuri de la 599 Rezervă
10.05.2022 16.05.2022 Prețuri de la 539 Rezervă
24.05.2022 30.05.2022 Prețuri de la 499 Rezervă
07.06.2022 13.06.2022 Prețuri de la 449 Rezervă
21.06.2022 27.06.2022 Prețuri de la 399 Rezervă

E.A.U.

Emiratele Arabe Unite este un stat monarhie federală, compusă din șapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujairah. Acesta este situată în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic și se învecinează cu Oman la est și cu Arabia Saudită la sud și vest. 

Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

 • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
 • Garantăm o calitate excelentă
 • Echipa profesională și atitudine competent
 • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
 • Programul
 • Prețul include
 • Prețul nu include
 • Hotel conform programului
ZIUA 1 | Plecarea spre Emiratele Arabe Unite ZIUA 1 | Plecarea spre Emiratele Arabe Unite
Plecarea din București și întâlnirea la sosire cu ghidul în aeroport. Transferul la hotelul din Dubai pentru check-in unde veți fi cazați pentru următoarele 4 nopți.

ZIUA 2 | Explorați Dubai-ul Tradițional (inclus) + Dubai-ul modern (inclus) + Burj Khalifa (opțional) ZIUA 2 | Explorați Dubai-ul Tradițional (inclus) + Dubai-ul modern (inclus) + Burj Khalifa (opțional)

Mic-dejun la hotel. Astăzi veți descoperi întreaga istorie a orașului Dubai. Acesta a luat naștere din deșert, iar acum impresionează întreaga Coastă a Golfului Persic. Veți merge în vechiul cartier Bastakia, unde veți putea vedea casele cu turnurile de vânt construite de localnici. Acestea arată modul de viață al localnicilor înainte de apariția aerului condiționat: turnurile captează briza vântului și întreaga atmosferă din casă se răcorește. Apoi vă veţi opri la FORT-ul AL FAHIDI. Aici regăsiţi și muzeul din Dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale înaintea descoperirii petrolului. Veţi continua excursia cu o ABRA – barcă tradițională, pentru a traversa către Dubai Modern, unde veți descoperi tehnologia prezentă în acest oraș futurist. Pentru a înțelege evoluția Dubaiului, vom face o călătorie unde vom descoperi societatea și tehnologia care înconjoară acest însorit oraș futurist. Începem cu Dubai Marina – un oraș-canal, construit pe țărmul Golfulului Arabic. Apoi  veți face o oprire pentru poze la Burj al Arab, considerat cel mai luxos hotel din lume. Apoi veţi continua către Palm Jumeirah, insula artificială în formă de palmier, fiind a opta minune a lumi. Mergând pe trunchiul insulei vom admira clădirile. Unul dintre cele mai reprezentative hoteluri din zonă este Atlantis The Palm. Excursia va continua către Dubai Mall, care se află lângă Burj Khalifa – cea mai înaltă clădire din lume (urcați la etajul 124 al clădirii - opțional). Cazare la acelaşi hotel din Dubai.
 

 


ZIUA 3 | Timp liber sau excursie opțională EXPO 2020 ZIUA 3 | Timp liber sau excursie opțională EXPO 2020

Mic-dejun. Veți avea timp liber la dispoziție sau puteți participa la Dubai Expo 2020. Fondatorii îl descriu ca fiind cel mai mare show din lume. Își va deschide porțile din octombrie 2021 pana la finalul lunii martie 2022. De 170 de ani, expozițiile lumii au o platformă de prezentare a celor mai importante inovații ale lumii în care trăim. Expo 2020 continuă această tradiție cu ultimele inovații din întreaga lume. Mai mult de 190 de țări își prezintă invențiile în pavilioane tematice.Toate acestea sunt acompaniate de show-uri live zilnice , expoziții inedite, peste 200 de restaurante și multe alte surprize.

 

 

 

ZIUA 4 | Tur de oraș Abu Dhabi (opțional) + Cină pe croazieră (opțional) ZIUA 4 | Tur de oraș Abu Dhabi (opțional) + Cină pe croazieră (opțional)

Mic-dejun. Veţi pleca către Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite și reședința Consiliului Național Federal. Drumul până în Abu Dhabi va dura mai puțin de o oră și jumătate și veți trece prin Jebel Ali, cel mai mare port din lume. Veți vizita grandioasa Moschee Albă sau Moscheea Șeicului Zayed, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. În continuare veți vedea Cannon Square, unde se organizează spectacole inspirate din obiceiurile țării. Apoi veţi merge de-a lungul falezei Corniche pentru a  ajunge în Heritage Village, special conceput de Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. Apoi vom trece pe lângă hotelul Emirates Palace, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. Cazare la acelaşi hotel din Dubai. Seara veți avea ocazia să participați la cina pe croazieră. O seară romantică vă aşteaptă pe una dintre bărcile tradiţionale arabe – dhow.Veţi fi întâmpinaţi de ospitalitatea arabilor şi răsfăţaţi cu o varietate de mâncăruri delicioase în timp ce veţi admira superba privelişte a oraşului Dubai pe timp de noapte. 

 

 

ZIUA 5 | Turul orașelor Sharjah și Ajman (inclus) și transfer la hotel pe plaja din Ras al Khaimah. Safari în deșert cu cina inclusă (opțional) ZIUA 5 | Turul orașelor Sharjah și Ajman (inclus) și transfer la hotel pe plaja din Ras al Khaimah. Safari în deșert cu cina inclusă (opțional)

După micul-dejun, vom face check-out de la hotelul nostru. Excursia va începe cu Sharjah – capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite. Veţi vizita frumosul oraş restaurat, în cadrul căruia se găsesc multe muzee, cum ar fi: Moschea Al Noor și Moscheea Regelui Faisal. Vă veţi opri la Bazarul Albastru pentru a-i admira arhitectura şi pentru a face cumpărături în peste 500 de magazine. Apoi veţi vizita Muzeul Islamic al Civilizaţiilor. Muzeul a fost deschis în 2008 și conține mai mult de 5000 artefacte din cultura islamică. În continuare, viztați  magazine de covoare și produse din piele. Veți străbate cel mai mic Emirat, Ajman, pentru a ajunge în Ras al Khaimah. Aici veți fi cazați pentru urnătoarele două nopți la hotelul Double Tree by Hilton Marjan Island 5* sau similar. După-amiază puteți participa la excursia opțională Safari în deșert (cina inclusă). Veţi străbate dunele de nisip cu ajutorul unor jeep-uri pentru a ajunge în campingul nostru beduin decorat special pentru a crea atmosfera tipic arabă. Aici veți avea ocazia să călăriţi cămile, să vă pictați cu henna, să purtați haine locale şi să admiraţi dansuri specifice arăbeşti. În acest decor perfect cina servită sub stele va fi un grătar delicios. 

 

ZIUA 6 | Timp liber ZIUA 6 | Timp liber

Puteți dedica această zi exclusiv pentru relaxare la plajă sau puteți participa la excursiile opționale prezentate de către ghizii noștri locali. Se înnoptează în Ras al Khaimah.


ZIUA 7 | Întoarcerea în București ZIUA 7 | Întoarcerea în București

Mic-dejun.În funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul vă va conduce la aeroport pentru călătoria de întoarcere spre București.


Servicii incluse:
 Zbor dus-întors București-Dubai cu bagaj de cală și de mână;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;
Ghid vorbitor de limba română;
Cazare 6 nopti la hotel de 4*și 5*:
4 nopți în Dubai;
2 nopți în Ras al Khaimah.

Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte;
Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură:

 • Tur oraș Dubai
 • Tur oraș Sharjah și Ajman
Servicii neincluse:

Taxe de aeroport și servicii: 190 €/pers
Excursie opțională EXPO 2020 (bilet intrare+transfer): 69 €/pers
Pachet opționale: 169 €/pers
Bilet intrare în Burj Khalifa,
Abu Dhabi, 
Safari deșert + cină

Cina la hotel (zilele 2,3 si 6) + cina pe croazieră în ziua 4 (cine tip bufet sau a la carte): 149 €/pers
Cina pe croazieră Dubai: 69 €/pers
Suprataxă pentru camera single ian-apr: 249 €/pers
Suprataxă pentru camera single mai-iun: 179 €/pers
Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte). Se plătește la hotel.
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 22 euro/pers
 Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 24 euro/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 81-99 ani: 40 euro/pers

*Asigurarea medicală se poate lua și separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicală.
- 4 nopți Dubai – Hotel Hiton Garden Inn Muraquabat 4* sau similar.
- 2 nopți Ras Al Khaimah – Hotel Double Tree by Hilton Marjan Island 5* sau similar.


Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media