CIRCUIT DUBAI ȘI EMIRATELE ARABE UNITE

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: DUBAI-ABU DHABI-SHARJAH-AJMAN-RAS AL KHAIMAH
Perioada: 7 zile / 6 nopți /
Prețuri de la379 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
28.09.2021 04.10.2021 Prețuri de la 429 Rezervă
12.10.2021 18.10.2021 Prețuri de la 459 Rezervă
26.10.2021 01.11.2021 Prețuri de la 499 Rezervă
09.11.2021 15.11.2021 Prețuri de la 549 Rezervă
23.11.2021 29.11.2021 Prețuri de la 599 Rezervă
07.12.2021 13.12.2021 Prețuri de la 599 Rezervă

E.A.U.

Emiratele Arabe Unite este un stat monarhie federală, compusă din șapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujairah. Acesta este situată în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic și se învecinează cu Oman la est și cu Arabia Saudită la sud și vest. 

Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

 • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
 • Garantăm o calitate excelentă
 • Echipa profesională și atitudine competent
 • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
 • Programul
 • Prețul include
 • Prețul nu include
 • Hotel conform programului
ZIUA 1 | Plecarea spre Emiratele Arabe Unite ZIUA 1 | Plecarea spre Emiratele Arabe Unite
Plecarea din București și întâlnirea la sosire cu ghidul în aeroport. Transferul la hotelul Hilton Garden Inn Al Murakabt 4* din Dubai pentru check-in unde veți fi cazați pentru următoarele 4 nopți.

ZIUA 2 | Excursie Dubai Tradițional ( excursie inclusă) + Safari în deșert cu cina inclusă (opțional) ZIUA 2 | Excursie Dubai Tradițional ( excursie inclusă) + Safari în deșert cu cina inclusă (opțional)

Mic-dejun la hotel. Plimbare prin Dubai-ul traditional, un oraș­ care impresionează la fiecare colț și evidențiază cu mult lux combinația de vechi-nou. Este fără nici un dubiu destinația cea mai dorită din Orientul Mijlociu. Dubai este un oraș care a luat naștere din deșert și impresionează din plin coasta Golfului Persic. Drumul nostru ne poartă către cartierul vechi Bastakia, unde veți admira casele cu turn pentru vânt, construite de localnici . Acestea reflectă modul în care oamenii procedau înainte de inventarea aerului condiționat: turnurile captau adierile vântului și astfel atmosfera locuinței era una răcoroasă. Mai apoi ne vom opri la Fort-ul Al Fahidi. Aici regăsim și muzeul din Dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale. Vom continua excursia cu o Abră – barcă tradițională, pentru a traversa pe partea nouă a orașului. Cazare în același hotel din Dubai.

Opțional după-amiaza: Safari în deșert de jumătate de zi cu cină la grătar

După ce v-ați așezat în vehiculele „Jeep” 4 WD, mașinile vor accelera prin deșertul dunelor de nisip auriu. Condusul prin deșert continuă cu fiorul de a urca și coborî pe dune provocând multe țipete și râsete pline de emoție. Acest safari ne oferă posibilitatea de a descoperi deșertul în câteva ore. Traseul duce la campingul nostru, care este amplasat într-o enclavă senină și decorat special pentru a-i oferi o ambianță arabă autentică. Aici ne relaxăm în scoica și liniștea deșertului sub cerul luminat de stele, înconjurat de dune de nisip maiestuoase, care par să strălucească de lumina soarelui la apus.
Va fi servit un grătar somptuos în stil arab, cu diverse salate și preparate proaspete, iar băuturile răcoritoare nelimitate sunt incluse pentru dvs. După cină, fumați o shisha sau relaxați-vă și priviți la uimitoarea galaxie de stele .... acest lucru este întrerupt de muzica arabă puternică care invită dansatoarea noastră de buric pentru o performanță fascinantă ... ați fi surprins să vedeți câți oameni vor fi pe ringul de dans până la sfârșitul spectacolului ei!


 


 


ZIUA 3 | Explorati Dubaiul modern (inclus) + Burj Khalifa (optional) ZIUA 3 | Explorati Dubaiul modern (inclus) + Burj Khalifa (optional)

Mic-dejun la hotel. Pentru a înțelege evoluția Dubaiului, vom face o călătorie unde vom descoperi societatea și tehnologia care înconjoară acest însorit oraș futurist. Începem cu Dubai Marina – un oraș-canal, construit pe țărmul Golfulului Arabic.  Vom face o oprire pentru o ședință foto la Burj al Arab - situat pe o insulă, într-o clădire cu design uimitor sub formă de velă, acest hotel legendar și simbolic a atras atenția și respectul internațional, asigurându-și locul ca una dintre cele mai fotografiate clădiri din lume și a fost votat în mod constant cel mai luxos hotel din lume.
Ajungem apoi la Palm Jumeirah - a opta minune a lumii, o insula artificiala in forma de palmier.  

Mergând pe artera principala, putem admira hoteluri tip boutique, clădiri de apartamente cu vile  unul dintre ele fiind hotelul iconic din Dubai Atlantis The Palm. Întorcându-ne spre centrul orașului ne oprim la Dubai Mall, lângă cel mai înalt Highlight din Dubai - Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume cu cei 828 de metri. Aveți timp liber pentru fotografii și cumpărături sau mergeți „În vârf” (opțional) la Burj Khalifa Experience la etajul 124 al celui mai înalt turn din lume, cu vederi panoramice de 360 *. O experiență de neuitat. Cazare peste noapte în Dubai.


 

 

 

ZIUA 4 | Excursie opțională: Punctele turstice din Abu Dhabi (( sau Fujairah & Oceanul Indian) ZIUA 4 | Excursie opțională: Punctele turstice din Abu Dhabi (( sau Fujairah & Oceanul Indian)

După micul-dejun, aveți timp liber pentru relaxare sau posibilitatea de a participa la excursia noastra optionala pentru a descoperi cele mai interesate puncte turistice din Abu Dhabi. 
Abu dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite și sediul Consiliului Național Federal. Călătoria de mai putin de 1,5h vă va purta pe lângă Jebel Ali, cel mai mare port din lume și pe lângă aeroportul 
"Dubai World Central". Ajunși in Abu Dhabi, începem excursia cu o vizită la una dintr cele mai impresionante clădiri arhitecturale din lume - Moscheea Șeicului Zayed sau Moscheea Albă - cea mai mare moschee din Emirate și a opta cea mai mare moschee din lume. Locul perfect pentru o ședință foto! Ulterior veți vedea faimoasa „Piața Tunului” care găzduiește teme simbolice inspirate de obiceiurile țării.


După o scurtă călătorie pe drumul Corniche, veți ajunge la Heritage Village, special construit de șeicul Zayed Bin Sultan Al Nahyan, ca o amintire a trecutului pentru generația tânără, care arată viața de zi cu zi, munca și viața în Emiratele Arabe Unite. La finalul excursiei, punctul culminant este o oprire pentru o ședință foto a hotelului Emirates Palace, un punct turistic încântător, o minune pentru toți cei care trec prin porțile sale magnifice și unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. Cazare peste noapte în Dubai.

Conform legii Emiratelor Arabe Unite în perioada Covid -19  intrarea pentru turiști în Emiratul Abu Dhabi este parțial permisă. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a înlocui excursia Abu Dhabi cu următorul tur la Fujairah, dacă este necesar:

Veți pleca către emiratul Fujairah. Veți putea admira priveliștea pitorească a Munților Hajar și a tărmurilor nisipoase ale Oceanului Indian. Următoarea oprire va fi la faimoasa piață denumită Friday Market, cunoscută de localnici drept Souq al Juma. Inițial se organiza doar în zilele de vineri, dar cu timpul a devenit atât de populară încât este deschisă zilnic. Apoi veți merge către satul tradițional Dibba. În continuare veți ajunge la fortul Al Bithna, fiind considerat al doilea ca mărime, dar și cel mai faimos fort din Furjairah datorită istoriei legate de bătăliile care au avut loc în această regiune la sfârșitul sec. al XVIII-lea. Castelul se află în satul Al Buthna, fiind înconjurat de un peisaj superb. Ultima oprire a excursiei va fi la Moscheea Al Badiyah, fiind cea mai veche moschee din Fujairah, conform descoperirilor ruinelor din septembrie 2018. Se pare că datează din epoca de aur a Islamului. Nu vă uitați costumele de baie, deoarece veți avea ocazia să vă bucurați de apele Oceanului Indian în timpul unei pauze la plajă. Seara, veți savura o delicioasă cină la bordul unei croaziere pe un dhow tradițional. Cazare la același hotel din Dubai.

Opțional seara: 
cină la bordul unei croaziere pe un dhow tradițional 

O seară cu adevărat romantică vă așteaptă pe unul dintre tradiționale bărci arabe (Dhows). Veți fi răsfățați de ospitalitatea arabă și cu o varietate de mâncăruri delicioase distribuite într-un bufet tentant la bordul acestui Dhow luminat și decorat, în timp ce alunecă ușor de-a lungul spectaculosului mal al Dubai Creek. Dhow este un memento nostalgic al spiritului arab de aventură, care datează din vremurile pescuitului și comercializării perlelor. Ne putem bucura de vederea panoramică a orizontului strălucitor al orașului Dubai noaptea și de prospețimea brizei marine.

 

 

ZIUA 5 | Turul orașelor Sharjah și Ajman (inclus) și transfer la hotel pe plaja din Ras al Khaimah ZIUA 5 | Turul orașelor Sharjah și Ajman (inclus) și transfer la hotel pe plaja din Ras al Khaimah

 

După micul-dejun, vom face check-out de la hotelul nostru și vom continua spre Emiratul Sharjah - capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite și al treilea cel mai mare oraș din Emirate ,un  oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. Vizitați orașul vechi frumos restaurat, care găzduiește multe muzee impresionante, cum ar fi Moscheea Al Noor și Moscheea Regelui Faisal. Ne vom opri la Blue Souq situat de-a lungul frumoasei lagune Sharjah. Unul dintre punctele culminante este o vizită la Muzeul  Civilizației Islamice Sharjah. Muzeul, deschis în 2008, acoperă cultura islamică cu peste 5.000 de artefacte din lumea islamică. O ocazie perfectă pentru a afla mai multe despre Islam și tradițiile sale culturale. Pe drum vă vom oferi, de asemenea, șansa de a vedea piața pentru covoare și produse din piele.  Ne continuăm drumul spre Ras al Khaimah, prin Emiratul Ajman - cel mai mic dintre toate Emiratele unde se află și Fortul Ajman unde va fi cazarea în următoarele două nopți la hotelul Double Tree by Hilton Marjan Island 5*.

 

ZIUA 6 | Timp liber ZIUA 6 | Timp liber

Puteți dedica această zi exclusiv pentru relaxare la plajă sau puteți participa la excursiile opționale prezentate de către ghizii noștri locali. Se înnoptează în Ras al Khaimah.


ZIUA 7 | Întoarcerea în București ZIUA 7 | Întoarcerea în București

În funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul vă va conduce la aeroport pentru călătoria de întoarcere spre București.


Servicii incluse:
 

Zbor dus-întors București-Dubai cu bagaj de cală și de mână

- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba română
- Cazare 6 nopti la hotel de 4*și 5*:
 • 4 nopți în Dubai;
 • 2 nopți în Ras al Khaimah.
 • Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte
Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură
 • Tur oraș Dubai
 • Tur oraș Sharjah și Ajman
 

Servicii neincluse:

 • Taxe de aeroport și servicii: 195 euro/pers
 • Pachet opționale: 
  • Bilet intrare în Burj Khalifa,
  • Abu Dhabi, 
  • Safari deșert + cină: 169 euro/pers (opțional)
 • Cina la hotel (zilele 4, 5, si 6) + cina pe croazieră în ziua 3 (cine tip bufet sau a la carte): 149 euro/pers. (opțional)
 • Suprataxă pentru camera single feb-mar: 299 euro/pers.
 • Suprataxă pentru camera single mai-sept: 199 euro/pers.
 • Suprataxă pentru camera single octombrie- noiembrie: 299 euro/pers. 
 • Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte). Se plătește la hotel.

-        Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 22 euro/pers
-        Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 24 euro/pers
-        Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 81-99 ani: 40 euro/pers
*Asigurarea medicala se poate lua si separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicala

- 4 nopți Dubai – Hotel Hiton Garden Inn Muraquabat 4* sau similar.
- 2 nopți Ras Al Khaimah – Hotel Double Tree by Hilton Marjan Island 5* sau similar.


Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media