CIRCUIT DUBAI

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: DUBAI-ABU DHABI-SHARJAH-AJMAN-RAS AL KHAIMAH
Perioada: 7 zile / 6 nopți /
Prețuri de la399 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
24.05.2022 30.05.2022 Prețuri de la 499 Rezervă
07.06.2022 13.06.2022 Prețuri de la 449 Rezervă
21.06.2022 27.06.2022 Prețuri de la 399 Rezervă

E.A.U.

Emiratele Arabe Unite este un stat monarhie federală, compusă din șapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujairah. Acesta este situată în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic și se învecinează cu Oman la est și cu Arabia Saudită la sud și vest. 

Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

  • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
  • Garantăm o calitate excelentă
  • Echipa profesională și atitudine competent
  • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
  • Programul
  • Prețul include
  • Prețul nu include
  • Hotel conform programului
ZIUA 1 | Plecarea spre Emiratele Arabe Unite ZIUA 1 | Plecarea spre Emiratele Arabe Unite
Plecarea din București și întâlnirea la sosire cu ghidul în aeroport. Transferul la hotelul din Dubai pentru check-in unde veți fi cazați pentru următoarele 4 nopți.

ZIUA 2 | Timp liber + Safari în deșert cu cina inclusă (opțional) ZIUA 2 | Timp liber + Safari în deșert cu cina inclusă (opțional)
Mic-dejun. Veți avea timp liber la dispoziție, iar după-amiază puteți participa la excursia opțională Safari în deșert (cina inclusă). Veţi străbate dunele de nisip cu ajutorul unor jeep-uri pentru a ajunge în campingul nostru beduin decorat special pentru a crea atmosfera tipic arabă. Aici veți avea ocazia să călăriţi cămile, să vă pictați cu henna, să purtați haine locale şi să admiraţi dansuri specifice arăbeşti. În acest decor perfect cina servită sub stele va fi un grătar delicios. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.

ZIUA 3 | Explorati Dubaiul Tradițional (inclus) + Dubaiul modern (inclus) + Burj Khalifa (optional) ZIUA 3 | Explorati Dubaiul Tradițional (inclus) +  Dubaiul modern (inclus) + Burj Khalifa (optional)
Mic-dejun la hotel. Plimbare prin Dubai traditional, un oraș­ care impresionează la fiecare colț și evidențiază cu mult lux combinația de vechi-nou. Este fără nici un dubiu destinația cea mai dorită din Orientul Mijlociu. Dubai este un oraș care a luat naștere din deșert și impresionează din plin coasta Golfului Persic. Drumul nostru ne poartă către cartierul vechi Bastakia, unde veți admira casele cu turn pentru vânt, construite de localnici . Acestea reflectă modul în care oamenii procedau înainte de inventarea aerului condiționat: turnurile captau adierile vântului și astfel atmosfera locuinței era una răcoroasă. Mai apoi ne vom opri la Fort-ul Al Fahidi. Aici regăsim și muzeul din Dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale. Vom continua excursia cu o Abră – barcă tradițională, pentru a traversa pe partea nouă a orașului, unde vom vizita magazine de bijuterii. Dubai modern. Pentru a înțelege evoluția Dubaiului, vom face o călătorie unde vom descoperi societatea și tehnologia care înconjoară acest însorit oraș futurist. Începem cu Dubai Marina – un oraș-canal, construit pe țărmul Golfulului Arabic. Opțional vă puteți bucura de vederea impresionantă din cea mai înalta cladire din lume – Burj Kalifa (urcați la etajul 124 al cladirii) sau de o plimbare în Dubai Mall Se înnopteaza în Dubai.

ZIUA 4 | Tur de oraș Abu Dhabi* (opțional) + Cina pe croazieră (opțional) ZIUA 4 | Tur de oraș Abu Dhabi* (opțional) + Cina pe croazieră (opțional)

Mic-dejun. Veţi pleca către Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite și reședința Consiliului Național Federal. Drumul până în Abu Dhabi va dura mai puțin de o oră și jumătate și veți trece prin Jebel Ali, cel mai mare port din lume. Veți vizita grandioasa Moschee Albă sau Moscheea Șeicului Zayed, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. În continuare veți vedea Cannon Square, unde se organizează spectacole inspirate din obiceiurile țării. Apoi veţi merge de-a lungul falezei Corniche pentru a  ajunge în Heritage Village, special conceput de Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. Apoi vom trece pe lângă hotelul Emirates Palace, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. Cazare la acelaşi hotel din Dubai. Seara veți avea ocazia să participați la cina pe croazieră. O seară romantică vă aşteaptă pe una dintre bărcile tradiţionale arabe – dhow.Veţi fi întâmpinaţi de ospitalitatea arabilor şi răsfăţaţi cu o varietate de mâncăruri delicioase în timp ce veţi admira superba privelişte a oraşului Dubai pe timp de noapte.
*In functie de conditiile de intrare, se poate oferi o alta excursie in schimb.

 

ZIUA 5 | Turul orașelor Sharjah și Ajman (inclus) și transfer la hotel pe plaja din Ras al Khaimah ZIUA 5 | Turul orașelor Sharjah și Ajman (inclus) și transfer la hotel pe plaja din Ras al Khaimah
După micul-dejun, vom face check-out de la hotelul nostru și vom continua spre Sharjah - un oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. Pe drum vă vom oferi, de asemenea, șansa de a vedea piața pentru covoare și produse din piele. Bucurați-vă de amestecul de case restaurate cu o arhitectură autentică cu pereți de corali de mare; veți putea admira o varietate nesfârșită de artefacte - combinate pentru a da un adevărat sentiment mistic. Aceste impresii calde sunt ilustrate în muzeele și galeriile din abundență in Sharjah, cunoscută sub numele de capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite, precum și în Ajman, cu noul său renumit Fort Ajman. Ne continuăm drumul spre Ras al Khaimah, unde va fi cazarea în următoarele doua nopți.

ZIUA 6 | Timp liber ZIUA 6 | Timp liber

Puteți dedica această zi exclusiv pentru relaxare la plajă sau puteți participa la excursiile opționale prezentate de către ghizii noștri locali.
 


ZIUA 7 | Întoarcerea în București ZIUA 7 | Întoarcerea în București

Mic-dejun.În funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul vă va conduce la aeroport pentru călătoria de întoarcere spre București.


Servicii incluse:
 Zbor dus-întors București-Dubai cu bagaj de cală și de mână;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;
Ghid vorbitor de limba română;
Cazare 6 nopti la hotel de 4*și 5*:
4 nopți în Dubai;
2 nopți în Ras al Khaimah.

Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte;
Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură.

Servicii neincluse:
Taxe de aeroport și servicii: 190 €/pers
Pachet opționale: 169 €/pers
Cina la hotel (zilele 2,3 si 6) + cina pe croazieră în ziua 4 (cine tip bufet sau a la carte): 149 €/pers
Cina pe croazieră Dubai: 69 €/pers
Suprataxă pentru camera single ian-apr: 249 €/pers
Suprataxă pentru camera single mai-iun: 179 €/pers
Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte). Se plătește la hotel.
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-69 ani: 25 €/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 70-99 ani: 31€/pers
- 4 nopți Dubai – Hotel Hiton Garden Inn Muraquabat 4* sau similar.
- 2 nopți Ras Al Khaimah – Hotel Double Tree by Hilton Marjan Island 5* sau similar.

offer № Е7

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media