CIRCUIT ISLANDA

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: GOLDEN CIRCLE - CASCADA SKOGAFOSS - REYKJAVÍK - LUMINILE NORDULUI
Perioada: 6 zile / 5 nopți /
Prețuri de la1049 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
15.11.2022 20.11.2022 Prețuri de la 1149 Rezervă
17.01.2023 22.01.2023 Prețuri de la 1049 Rezervă
14.03.2023 19.03.2023 Prețuri de la 1149 Rezervă

ISLANDA


Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

  • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
  • Garantăm o calitate excelentă
  • Echipa profesională și atitudine competent
  • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
  • Programul
  • Prețul include
  • Prețul nu include
  • Hotel conform programului
ZIUA 1 | Sosire în Keflavik ZIUA 1 | Sosire în Keflavik
Zbor din București către Keflavik. Islanda este o țară de doar 102.000 de kilometri pătrați și cu o populație de 370.000 de locuitori. Există multe lucruri interesante despre statul Atlanticului de Nord: deși este membru al NATO, nu are propria armată. 10% din suprafața sa este acoperită de gheață și 140 de vulcani erup aici. După sosire, veți face transferul la hotel. Pe drum, se va face o oprire pentru poze la vulcanul Fragradalsfjall (vizibilitatea poate fi afectată de vreme). Întâlnire informativă cu ghidul. Cazare pentru 3 nopți: Hotel Eldhestar sau Selfoss sau similar.

ZIUA 2 | Show cai islandezi (inclus). Excursie opțională Golden Circle: Parcul Național Thingvellir, Geysir, Cascada Gulfoss ZIUA 2 | Show cai islandezi (inclus). Excursie opțională Golden Circle: Parcul Național Thingvellir, Geysir, Cascada Gulfoss
Mic-dejun. În prima parte a zilei veți avea posibilitatea să participați la un show cu cai islandezi și vizită la grajduri. Dimineața veți admira rasa de cai islandezi, renumiți pentru statura mică și pentru firea prietenoasă. În proporție, există mai mulți dintre ei în țară decât rezidenți și reprezintă o parte importantă a culturii islandeze. Veți urmări un spectacol de cai și vă veți plimba și prin grajduri. După prânz, veți putea participa la o excursie opțională. Veți merge în cel mai sudic punct al Islandei, insula Golden Circle. Aici veți descoperi unele dintre cele mai renumite atracții naturale ale țării: Parcul Național Thingvellir,  care este înscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Veți admira roci de lavă vulcanică și munți romantici. Aici se întâlnesc plăcile tectonice americane și asiatice - o experiență captivantă pentru a vă plimba între America și Europa! Cascada Gullfoss, cunoscută și sub denumirea de cascada Aurie a fost votată una dintre cele mai frumoase 10 cascade din lume. Corpul de apă cade la 21 de metri de cel mai înalt punct al cascadei și, de multe ori, un curcubeu poate fi observat aici când iese soarele. Zona Geysir este o zonă geotermală cu temperatură ridicată dominată de apă care se înalță în frumusețea brută a peisajului. Unul dintre cele mai importante obiective turistice este Marele Gheizer, de la care gheizerele și-au primit numele (acesta a fost primul astfel de fenomen menționat în tipar). În caz de erupții, apa fierbinte poate stropi până la 70 de metri. Cazare la același hotel.

ZIUA 3 | Skogafoss, Reynisfjara, Vik, Seljalandsfoss (inclus). Excursie opțională Fabrica de iaurt tradițional Skyr ZIUA 3 | Skogafoss, Reynisfjara, Vik, Seljalandsfoss (inclus). Excursie opțională Fabrica de iaurt tradițional Skyr
Mic-dejun. Prima oprire este cascada Skogafoss, în partea de sud a Islandei, lângă râul Skógá. Cascada maiestuoasă cade de la o înălțime de 60 de metri. La Reynisfjara, pe fabulosul litoral cu renume mondial, puteți admira nisipul negru, piramidele bazaltice și stâncile. Legenda spune că formațiunile de bazalt au fost cândva giganți care au vrut să tragă corăbiile de pe malul oceanului. Satul Vik are o populație de doar 300 de persoane. Este cel mai sudic sat de pe continentul islandez. Locația sa este fabuloasă, situată la ocean, înconjurată de munți stâncoși. Biserica din lemn a lui Ódon evocă vremurile pierdute. Timp liber. Apoi vă așteaptă cascada Seljalandsfoss, una dintre cele mai mari atracții din Islanda, care poate fi văzută de la mare distanță. Apoi veți putea participa la excursia opțională: Fabrica Skyr. Skyr este un produs lactat islandez tradițional, bine cunoscut. Acest iaurt este foarte asemănător cu crema de brânză, are un gust cu adevărat special. Iaurtul a fost produs pentru prima dată aici în Islanda. Cazare la acelasi hotel.

ZIUA 4 | Reykjavik și spectacolul Luminilor Nordice (inclus) ZIUA 4 | Reykjavik și spectacolul Luminilor Nordice (inclus)
Mic-dejun. După ce veți face check out la hotel, veți porni în turul de oraș Reykjavik de aproximativ 3 ore. Situat în partea de sud-vest a țării, cu o populație de aproximativ 130.000 de locuitori, este cea mai nordică capitală a lumii. Veți face un tur al obiectivelor turistice: orașul vechi, parlamentul, Biserica Hallgrímskirkja. Seara: programul Luminilor Nordice*, una dintre cele mai spectaculoase, mistice, cele mai atrăgătoare aventuri. Vă veți îndrepta spre natura întunecată, spre munți, unde strălucirea urbană nu este deranjantă, deoarece luminile nordice sunt observate în cea mai mare parte pe cerul întunecat, la nord de cercul polar. Acest fenomen special de lumină apare de obicei iarna. Aurora boreală strălucește în culori uimitoare, datorită particulelor încărcate care transferă energie în atmosferă ale cărei componente emit lumină. Gama de culori este variată având nuanțe de violet, verde, galben și roșu. Cazare pentru 2 nopți: Hotel Cabin sau similar.
*Desfășurarea programului Luminilor Nordice depinde de perioada anului și de condițiile meteo.

ZIUA 5 | Timp liber la dispoziție. Excursie opțională la Laguna Albastră ZIUA 5 | Timp liber la dispoziție. Excursie opțională la Laguna Albastră
Mic-dejun. Veți avea timp liber la dispoziție sau posibilitatea de a participa la excursia opțională de o jumătate de zi. Laguna Albastră este considerată cea mai importantă și inedită atracție turistică a Islandei, datorită proprietăților sale binefăcătoare asupra pielii.  Centrul spa geotermal este situat pe un câmp de lavă. O priveliște izbitoare este contrastul apei albastre mătăsoase cu pământul negru care o înconjoară, dealurile care se ridică în fundal, aburul misterios ondulant. Temperatura apei se menține în jurul valorii de 40 grade indiferent de anotimp. O baie în Laguna Albastră pe timpul iernii este pentru oricine o experineță unică. Puteți face o sedinta de masaj sau un tratament pe baza de namol. Acestea sunt doar câteva modalități prin care vă puteți recăpăta armonia trupului, a minții și a spiritului. Cazare la același hotel.

ZIUA 6 | Zborul de întoarcere acasă ZIUA 6 | Zborul de întoarcere acasă
Mic-dejun. În funcție de orarul de zbor veți fi transferați la aeroport pentru zborul de întoarcere către București.
* Programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe. Exemplu hotel: (denumirea hotelului este informativă şi poate suferi modificăr): Hotel Elhestar 3* sau similar si Hotel Cabin 3* sau similar.

 

Servicii incluse:
Zbor dus-întors București-Islanda-București;
Bagaj de cală și de mână;
Transfer aeroport hotel-aeroport-hotel;
Cazare timp de 5 nopți la hotel de 3*;
Mic-dejun;
Excursii conform program:
Show cai islandezi;
Skogafoss, Reynisfjara, Vik, Seljalandsfoss;
Reykjavik și spectacolul Luminilor Nordice.
Servicii neincluse:
Taxe de aeroport si servicii: 290 euro/pers
Pachet excursii opționale
(Golden Circle, Laguna Albastră, Fabrica Skyr): 169 euro/pers

Pachet cină (zilele 1, 2 si 3): 129 euro/pers
Suprataxă pentru camera single: 269 euro/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-69 ani: 20 euro/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 70-99 ani: 25 euro/pers
Exemplu hotel (denumirea hotelului este informativă şi poate suferi modificări):
Hotel Eldhestar sau Selfoss sau similar.

offer № Е38

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media