CITY BREAK DUBAI

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: DUBAI - SAFARI ÎN DEȘERT - ABU DHABI - SHARJAH&AJMAN tour
Perioada: 7 zile / 6 nopți /
Prețuri de la469 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
23.08.2022 29.08.2022 Prețuri de la 469 Rezervă
13.09.2022 19.09.2022 Prețuri de la 499 Rezervă
04.10.2022 10.10.2022 Prețuri de la 549 Rezervă
25.10.2022 31.10.2022 Prețuri de la 599 Rezervă
15.11.2022 21.11.2022 Prețuri de la 649 Rezervă

E.A.U.

Emiratele Arabe Unite este un stat monarhie federală, compusă din șapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujairah. Acesta este situată în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic și se învecinează cu Oman la est și cu Arabia Saudită la sud și vest. 

Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

 • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
 • Garantăm o calitate excelentă
 • Echipa profesională și atitudine competent
 • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
 • Programul
 • Prețul include
 • Prețul nu include
 • Hotel conform programului
 • Excursii suplimentare
ZIUA 1 | Zbor spre Dubai. Excursie Dubai tradițional (inclus) ZIUA 1 | Zbor spre Dubai. Excursie Dubai tradițional (inclus)
Plecarea din București și întâlnirea la sosire cu ghidul în aeroport. Transferul la hotelul Hampton by Hilton Dubai Airport 3* din Dubai pentru check-in, unde veți fi cazați pentru următoarele 6 nopți.

ZIUA 2 | Timp liber + Safari în deșert cu cina inclusă (opțional) ZIUA 2 | Timp liber + Safari în deșert cu cina inclusă (opțional)

Mic-dejun. Veți avea timp liber la dispoziție, iar după-amiază puteți participa la excursia opțională Safari în deșert (cina inclusă). Veţi străbate dunele de nisip cu ajutorul unor jeep-uri pentru a ajunge în campingul nostru beduin decorat special pentru a crea atmosfera tipic arabă. Aici veți avea ocazia să călăriţi cămile, să vă pictați cu henna, să purtați haine locale şi să admiraţi dansuri specifice arăbeşti. În acest decor perfect cina servită sub stele va fi un grătar delicios. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.
 


ZIUA 3 | Tur Abu Dhabi* (inclus) ZIUA 3 | Tur Abu Dhabi* (inclus)

Mic-dejun. Veţi pleca către Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite și reședința Consiliului Național Federal. Drumul până în Abu Dhabi va dura mai puțin de o oră și jumătate și veți trece prin Jebel Ali, cel mai mare port din lume. Veți vizita grandioasa Moschee Albă sau Moscheea Șeicului Zayed, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. În continuare veți vedea Cannon Square, unde se organizează spectacole inspirate din obiceiurile țării. Apoi veţi merge de-a lungul falezei Corniche pentru a  ajunge în Heritage Village, special conceput de Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. Apoi vom trece pe lângă hotelul Emirates Palace, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.
*In functie de conditiile de intrare, se poate oferi o alta excursie in schimb.ZIUA 4 | Explorați Dubai-ul tradițional (inclus) ZIUA 4 | Explorați Dubai-ul tradițional (inclus)

Mic-dejun. Veți participa la o excursie de o jumătate de zi pentru a face cunoştinţă cu Dubai-ul tradiţional. Veți admira Moscheea Jumeirah construită în 1978. Construcţia este deosebită, deoarece este din piatră albă şi este poziţionată în apropierea plajei cu nisip alb Jumeirah.Veţi putea să aflaţi informaţii despre arhitectura sa şi însemnătatea religioasă în timp ce o puteţi fotografia. Mai apoi vă veţi opri la FORT-ul AL FAHIDI. Aici regăsiţi și muzeul din Dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale înaintea descoperirii petrolului. Veţi continua excursia cu o ABRA – barcă tradițională, pentru a traversa către Deira, unde veţi vizita un bazar de condimente și bijuterii la prețuri mai mici decât în Europa. Veţi mai vizita un magazin de piele şi unul de aur, de unde vă puteţi achiziţiona lucruri deosebite. Cazare la același hotel din Dubai.

 

ZIUA 5 |Timp liber sau excursie opţională Dubai Modern ZIUA 5 |Timp liber sau excursie opţională Dubai Modern

Mic-dejun. Puteţi participa la o excursie de jumătate de zi prin Dubai-ul modern. Pentru a înțelege evoluția Dubai-ului, veţi face o călătorie pentru a descoperi tot ce înconjoară acest însorit oraș futurist. Prima vizită va fi la bazarul Madinat Jumeirah, apoi veţi face o oprire pentru a fotografia Burj Al Arab, cel mai luxos hotel din lume. Apoi veţi continua către Dubai Marina, un oraș-canal sofisticat și elegant în același timp, construit pe țărmul Golfului Arabic. Excursia va continua către Burj Khalifa – cea mai înaltă clădire din lume (urcați la etajul 124 al clădirii – bilet inclus), după care veți face o plimbare prin Dubai Mall. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.
 


ZIUA 6 | Timp liber sau excursie opţională Sharjah şi Ajman + cina pe croazieră ZIUA 6 | Timp liber sau excursie opţională Sharjah şi Ajman + cina pe croazieră

Mic-dejun. Excursia va începe cu Sharjah – capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite, un oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. Veţi vizita frumosul oraş restaurat, în cadrul căruia se găsesc multe muzee. Vă veţi opri la Bazarul Albastru pentru a-i admira arhitectura şi pentru a face cumpărături în peste 500 de magazine. Apoi veţi vizita Muzeul Islamic al Civilizaţiilor. Veţi continua excurisa către frumoasa faleză Ajman. Seara veți avea ocazia să participați la cina pe croazieră. O seară romantică vă aşteaptă pe una dintre bărcile tradiţionale arabe – dhow.Veţi fi întâmpinaţi de ospitalitatea arabilor şi răsfăţaţi cu o varietate de mâncăruri delicioase în timp ce veţi admira superba privelişte a oraşului Dubai pe timp de noapte. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.
 

 

ZIUA 7 | Zbor de întoarcere Bucureşti ZIUA 7 | Zbor de întoarcere Bucureşti
În funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul vă va conduce la aeroport pentru călătoria de întoarcere spre București.
* Programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe.Exemplu hotel (denumirea hotelului este informativa şi poate suferi modificări): Dubai – Hotel Hampton by Hilton 3* sau similar.

 

Servicii incluse:
 Zbor dus-întors Bucureşti-Dubai cu o companie aeriană cu renume cu bagaj de cală şi de mână;
 Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 Cazare la hotel de 3 stele cu mic-dejun tip bufet sau a la carte;
Ghid vorbitor de limba română;
Excursii incluse:

 • Excursie Dubai traditional
 • Excursie Turul Abu Dhabi
Servicii neincluse:
Taxa de aeroport si servicii: 190 €/pers.
Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte).Se plateste la hotel
Pachet excursii optionale: 179 €/pers.
Pachet cine: 3 x Cina la hotel + 1 cina pe croaziera (cine tip bufet sau a la carte): 129 €/pers.
Cina pe croazieră Dubai: 69 €/pers
Suprataxa pentru camera single: 169 €/pers.
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-69 ani: 25 €/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 70-99 ani: 31€/pers
EXEMPLU HOTEL:
Hotel Hampton by Hilton Dubai Airport 3* sau similar
.
Pachet excursii optionale: 179 €/pers.
 • Tur Dubai modern
 • Burj Khalifa
 • Safari in desert cu cina
 • Sharjah si Ajman tour

 

offer № Е18

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media