CITY BREAK DUBAI

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: DUBAI - SAFARI ÎN DEȘERT - ABU DHABI - SHARJAH&AJMAN tour
Perioada: 7 zile / 6 nopți /
Prețuri de la299 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
18.01.2022 24.01.2022 Prețuri de la 559 Rezervă
01.02.2022 07.02.2022 Prețuri de la 539 Rezervă
15.02.2022 21.02.2022 Prețuri de la 499 Rezervă
01.03.2022 07.03.2022 Prețuri de la 499 Rezervă
15.03.2022 21.03.2022 Prețuri de la 479 Rezervă
29.03.2022 04.04.2022 Prețuri de la 449 Rezervă
12.04.2022 18.04.2022 Prețuri de la 399 Rezervă
26.04.2022 02.05.2022 Prețuri de la 379 Rezervă
17.05.2022 23.05.2022 Prețuri de la 349 Rezervă
14.06.2022 20.06.2022 Prețuri de la 299 Rezervă

E.A.U.

Emiratele Arabe Unite este un stat monarhie federală, compusă din șapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujairah. Acesta este situată în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic și se învecinează cu Oman la est și cu Arabia Saudită la sud și vest. 

Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

 • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
 • Garantăm o calitate excelentă
 • Echipa profesională și atitudine competent
 • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
 • Programul
 • Prețul include
 • Prețul nu include
 • Hotel conform programului
 • Excursii suplimentare
ZIUA 1 | Zbor spre Dubai. Excursie Dubai tradițional (inclus) ZIUA 1 | Zbor spre Dubai. Excursie Dubai tradițional (inclus)
Plecarea din București și întâlnirea la sosire cu ghidul în aeroport. Transferul la hotelul Hampton by Hilton Dubai Airport 3* din Dubai pentru check-in, unde veți fi cazați pentru următoarele 6 nopți.

ZIUA 2 | Explorați Dubai-ul tradițional (inclus). Safari în deșert cu cina inclusă (opțional) ZIUA 2 | Explorați Dubai-ul tradițional (inclus). Safari în deșert cu cina inclusă (opțional)

Mic-dejun. Veți participa la o excursie de o jumătate de zi pentru a face cunoştinţă cu Dubai-ul tradiţional. Orașul a luat naștere din deșert, iar acum impresionează întreaga Coastă a Golfului Persic. Veți merge în vechiul cartier Bastakia, unde veți putea vedea casele cu turnurile de vânt construite de localnici. Acestea arată modul de viață al localnicilor înainte de apariția aerului condiționat: turnurile captează briza vântului și întreaga atmosferă din casă se răcorește. Apoi vă veţi opri la FORT-ul AL FAHIDI. Aici regăsiţi și muzeul din Dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale înaintea descoperirii petrolului. Veţi continua excursia cu o ABRA – barcă tradițională, pentru a traversa către Deira.După-amiază puteți participa la excursia opțională Safari în deșert (cina inclusă). Veţi străbate dunele de nisip cu ajutorul unor jeep-uri pentru a ajunge în campingul nostru beduin decorat special pentru a crea atmosfera tipic arabă. Aici veți avea ocazia să călăriţi cămile, să vă pictați cu henna, să purtați haine locale şi să admiraţi dansuri specifice arăbeşti. În acest decor perfect cina servită sub stele va fi un grătar delicios. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.
 


ZIUA 3 | Timp liber sau excursie opțională Dubai Modern ZIUA 3 | Timp liber sau excursie opțională Dubai Modern

Mic-dejun. Puteţi participa la o excursie de jumătate de zi prin Dubai-ul modern. Pentru a înțelege evoluția Dubai-ului, veţi face o călătorie pentru a descoperi tot ce înconjoară acest însorit oraș futurist. Prima vizită va fi la Dubai Marina, un oraș-canal sofisticat și elegant în același timp, construit pe țărmul Golfului Arabic. Apoi  veți face o oprire pentru poze la Burj al Arab, considerat cel mai luxos hotel din lume. Apoi veţi continua către Palm Jumeirah, insula artificială în formă de palmier, fiind a opta minune a lumi. Mergând pe trunchiul insulei vom admira clădirile. Unul dintre cele mai reprezentative hoteluri din zonă este Atlantis The Palm. Excursia va continua către Dubai Mall, care se află lângă Burj Khalifa – cea mai înaltă clădire din lume (urcați la etajul 124 al clădirii – bilet inclus). Cazare la acelaşi hotel din Dubai.


ZIUA 4 | Timp liber sau excursie opțională Tur EXPO 2020 ZIUA 4 | Timp liber sau excursie opțională Tur EXPO 2020

Mic-dejun. Veți avea timp liber la dispoziție sau puteți participa la Dubai Expo 2020.Fondatorii îl descriu ca fiind cel mai mare show din lume. Își va deschide porțile din octombrie 2021 pana la finalul lunii martie 2022. De 170 de ani, expozițiile lumii au o platformă de prezentare a celor mai importante inovații ale lumii în care trăim. Expo 2020 continuă această tradiție cu ultimele inovații din întreaga lume. Mai mult de 190 de țări își prezintă invențiile în pavilioane tematice.Toate acestea sunt acompaniate de show-uri live zilnice , expoziții inedite, peste 200 de restaurante și multe alte surprize.

 

ZIUA 5 | Tur de oraș Abu Dhabi (inclus) ZIUA 5 | Tur de oraș Abu Dhabi (inclus)

Mic-dejun. Veţi pleca către Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite și reședința Consiliului Național Federal. Drumul până în Abu Dhabi va dura mai puțin de o oră și jumătate și veți trece prin Jebel Ali, cel mai mare port din lume. Veți vizita grandioasa Moschee Albă sau Moscheea Șeicului Zayed, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. În continuare veți vedea Cannon Square, unde se organizează spectacole inspirate din obiceiurile țării. Apoi veţi merge de-a lungul falezei Corniche pentru a  ajunge în Heritage Village, special conceput de Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. Apoi vom trece pe lângă hotelul Emirates Palace, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.


ZIUA 6 | Timp liber sau excursie opţională Sharjah şi Ajman + cină pe croazieră ZIUA 6 | Timp liber sau excursie opţională Sharjah şi Ajman + cină pe croazieră

Mic-dejun. Excursia va începe cu Sharjah – capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite. Veţi vizita frumosul oraş restaurat, în cadrul căruia se găsesc multe muzee, cum ar fi: Moschea Al Noor și Moscheea Regelui Faisal. Vă veţi opri la Bazarul Albastru pentru a-i admira arhitectura şi pentru a face cumpărături în peste 500 de magazine. Apoi veţi vizita Muzeul Islamic al Civilizaţiilor. Muzeul a fost deschis în 2008 și conține mai mult de 5000 artefacte din cultura islamică. În continuare, viztați  magazine de covoare și produse din piele. Apoi veți merge către frumoasa faleză Ajman. Seara veți avea ocazia să participați la cina pe croazieră. O seară romantică vă aşteaptă pe una dintre bărcile tradiţionale arabe – dhow.Veţi fi întâmpinaţi de ospitalitatea arabilor şi răsfăţaţi cu o varietate de mâncăruri delicioase în timp ce veţi admira superba privelişte a oraşului Dubai pe timp de noapte. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.

 

ZIUA 7 | Zbor de întoarcere Bucureşti ZIUA 7 | Zbor de întoarcere Bucureşti
În funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul vă va conduce la aeroport pentru călătoria de întoarcere spre București.
* Programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe. Exemplu hotel (denumirea hotelului este informativa şi poate suferi modificări): Dubai – Hotel Hampton by Hilton 3* sau similar.

Servicii incluse:
 Zbor dus-întors Bucureşti-Dubai cu o companie aeriană cu renume cu bagaj de cală şi de mână;
 Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 Cazare la hotel de 3 stele cu mic-dejun tip bufet sau a la carte;
Ghid vorbitor de limba română;
Excursii incluse:

 • Excursie Dubai traditional
 • Excursie Turul Abu Dhabi
Servicii neincluse:
Taxa de aeroport si servicii: 190 €/pers.
Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte).Se plateste la hotel
Excursie opțională EXPO 2020 (bilet intrare+transfer): 69 €/pers.
Pachet excursii optionale: 179 €/pers.
Tur Dubai modern
Burj Khalifa
Safari in desert cu cina
Sharjah si Ajman tour

Pachet cine: 3 x Cina la hotel + 1 cina pe croaziera (cine tip bufet sau a la carte): 129 €/pers.
Cina pe croazieră Dubai: 69 €/pers
Suprataxa pentru camera single: 169 €/pers.
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 22 €/pers
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 24 €/pers
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 81-99 ani: 40 €/pers
*Asigurarea medicală se poate lua și separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicală.
EXEMPLU HOTEL:
Hotel Hampton by Hilton Dubai Airport 3* sau similar
Pachet excursii optionale: 179 €/pers.
 • Tur Dubai modern
 • Burj Khalifa
 • Safari in desert cu cina
 • Sharjah si Ajman tour

 


Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media