CUBA - PASIUNE TROPICALĂ

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: HAVANA - VINALES - CIENFUEGOS - TRINIDAD - SANTA CLARA
Perioada: 11 zile / 10 nopți /
Prețuri de la999 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
05.05.2021 15.05.2021 Prețuri de la 999 Rezervă
20.10.2021 30.10.2021 Prețuri de la 1099 Rezervă

CUBA


Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

 • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
 • Garantăm o calitate excelentă
 • Echipa profesională și atitudine competent
 • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
 • Programul
 • Prețul include
 • Prețul nu include
 • Hotel conform programului
 • Excursii suplimentare
ZIUA 1 | Sosire în Cuba ZIUA 1 | Sosire în Cuba
Sosire în aeroportul din Havana. După efectuarea formalităților vamale, veți fi transferați cu autocarul la hotelul Starfish Monte Habana 3* (sau similar), unde veți fi cazați peste noapte

ZIUA 2 | Timp liber sau excursie opțională: tur oraș Havana ZIUA 2 | Timp liber sau excursie opțională: tur oraș Havana

După micul-dejun (tip bufet sau a la carte), veți avea timp liber la dispoziție pentru a explora Havana sau posibilitatea de a participa la o excursie opțională – turul orașului Havana. Plecarea de la hotel se va face în jurul orei 09.00 pentru a admira cele mai importante obiective turistice: Piața Revoluției, Bulevardul Malecon, Universitatea din Havana, Hotelul Național din Cuba, El Capitolio. Excursia va continua cu o deplasare pietonală pentru a descoperi secretele din vechea Havana prin cele mai faimoase patru piețe: Piața San Francisco, Piața Veche, Piața Armelor și Parcul Central. Veți ajunge și la faimoasele baruri El Floridita – bar istoric, renumit pentru preparatele din pește și cocktail-uri deosebite și La Bodeguita del Medio. În continuare veți vizita Fortăreața El Morro pentru a admira superba priveliște și pentru a face fotografii. Întoarcerea la hotel va fi în jurul orei 16.00. Cazare la hotelul din Havana. Posibilitatea de a participa la excursia opţională Tropicana Show.

 

ZIUA 3 | Timp liber sau excursie opțională Vinales ZIUA 3 | Timp liber sau excursie opțională Vinales

După micul-dejun (tip bufet sau a la carte), veți avea timp liber la dispoziție  pentru a explora Havana sau posibilitatea de a participa la o excursie opțională – Vinales, provincia tutunului. Pe drum se va face o primă oprire pentru a savura o cafea la Los Barrigones, unde veți avea ocazia să vă familiarizați cu viața rurală. După ce veți ajunge în Vinales, prima oprire va fi la Las Jazmines pentru a admira o frumoasă priveliște și pentru a putea face fotografii. Veți continua excursia către Peștera Indiană. Vizita constă într-o plimbare pe jos până la capătul peșterii, unde se află un râu subteran și veți avea parte de o scurtă plimbare cu barca. Tot aici veți putea admira și picturile murale preistorice. Apoi veți face o oprire pentru a lua prânzul (inclus). Ultima oprire a excursiei va fi la plantațiile de tutun și la fabrica locală de tutun. Întoarcere la hotelul din Havana, unde veți fi cazați peste noapte.

 

ZIUA 4 | Cienfuegos ZIUA 4 | Cienfuegos

După micul-dejun (tip bufet sau a la carte), veți pleca din Havana spre Cienfuegos. Pe drum veți vizita Finca Turistica Fiesta Campesina, pentru a face cunoștință cu flora șifauna specifice zonei. După ce veți ajunge în Cienfuegos, veți face un tur al orașului, care include cele mai importante obiective turistice ale orașului numit Perla Sudului. Veți avea ocazia să faceți o plimbare pe bulevardul principal, să petreceți puțin timp la piața Parque Marti și să admirați din exterior Palacio del Valle. Ghidul o să vă propună variante de a lua prânzul (nu este inclus). Cienfuegos are o ofertă variată de restaurante private numite Paladares, cu prețuri pentru toate buzunarele. Cazare cu cină la Villa Yaguanabo sau Villa Guajimico.

 

ZIUA 5 |Timp liber sau excursie opțională Trinidad

După micul-dejun (tip bufet sau a la carte), veți avea timp liber la dispoziție sau posibilitatea de a participa la o excursie opțională – Trinidad. Plecarea de la hotel va fi în jurul orei 08:00. Vizita va începe cu ManacaIznaga și faimoasa Finca cu renumitul Turn. Următoarea oprire va fi la Point Valle de San Luis pentrua admira priveliștea creată de munții Escambray și Marea Caraibelor. Veți continua excursia pentru a vizita o fabrică de ceramică. Turul orașului va continua cu o plimbare pietonală în partea veche din Trinidad (Cobblestones) incluzând Piața Mayor și Piața Real del Jigue. Veți ajunge și la un bar faimos, unde veți avea ocazia să degustați miere savuroasă și cocktail de rom. Prânzul îl veți luaîntr-un restaurant local. Întoarcere la hotel pentru cazare cu cină.

 

ZILELE 6 -10 | Santa Clara. Sejur Cayo Santa Maria

După micul-dejun (tip bufet sau a la carte), veți pleca spre Santa Clara pentru a vizita Piața Revoluționară, Che Memorial și trenul blindat. Urmează transferul în Cayo Santa Maria pentru a face check in-ul la hotelul  Labranda Cayo Santa Maria 4*, unde veți petrece următoarele 5 nopți.

 

ZIUA 11 | Zborul spre București

În funcție de orarul de zbor, autocarul vă va duce la aeroportul din Havana pentru zborul de întoarcere spre casă.

 

ACTE NECESARE:

• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii şi obţinerea vizei de turist în prealabil.

Informatii viza Cuba:
 

Acte necesare 

 1. Pașaport cu minim 2 pagini libere, al cărui termen de valabilitate să fie mai mare de 6 luni. 
 2. O copie după biletele de avion dus-întors. 
 3. O copie după asigurarea medicală care să acopere întreg sejurul în Cuba.
 4. Opțional, se poate prezenta o copie după rezervările privind cazarea (hotel sau guest house) pe perioada șederii în Cuba. 
 5. Formular viză Cuba - semnat în original. Exista  două posibilități: 
  1. Completarea aplicației ONLINE. Completând aplicația online angajatii Ambasadei vă vor pregăti formularele necesare și în cel mai scurt timp (maxim 24h), le veți primi pe e-mail pentru a fi semnate de dvs. și transmise alături de restul documentelor prin curier sau personal la birourile noastre. 
  2. Completarea formularului direct la Ambasadă.. În cazul în care optați pentru această variantă, cererea dvs. poate fi preluată pe loc beneficiind de serviciul de completare asistată a formularului. 
 6. Taxa consulară  de 47 euro (dacă se trimit actele prin curier) sau 22 euro (dacă vă prezentaţi personal la Ambasadă) plus comisionul băncii care se achită separat. Plata se va face doar la sucursalele Raiffeisen Bank pentru Persoane Juridice.

Turiștii vor aplica pentru viza pe cont propriu!

 

Servicii incluse:

Zbor dus-întors cu bagaj de cală și de mână;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Ghid vorbitor de limba română;

Cazare la hoteluri de 3*-4*;

Mic dejun (tip bufet sau a la carte) în fiecare dimineață la hotel;

Cină la hotel și în zilele 4 şi 5 (tip bufet sau a la carte);

Excursii conform program. 

 

Servicii neincluse:
 

Taxe de aeroport: 690 €/pers 
Tropicana Sow: 109 €/pers.

Suprataxă pentru camera single: 239 €/pers.

Viză de turist.

 

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):

Havana - Hotel Starfish Monte Habana 3* sau similar

Cayo Santa Maria - Hotel  Labranda Cayo Santa Maria 4* sau similar

 

Vă recomandăm:

Pachet excursii opționale (zilele 2, 3 si 5): 149 €/pers. 

Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media