Descopera misterele din Turcia!

Bus
Tipul transportului: Bus
Traseu: București - Canakkale - Troia - Kusadasi - Efes - Fethye - Antalya - Myra - Denizli - Bursa - București
Perioada: 9 zile / 8 nopți /
Prețuri de la399 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
02.08.2021 10.08.2021 Prețuri de la 499 Rezervă
11.08.2021 19.08.2021 Prețuri de la 499 Rezervă
20.08.2021 28.08.2021 Prețuri de la 499 Rezervă
29.08.2021 06.09.2021 Prețuri de la 449 Rezervă
07.09.2021 15.09.2021 Prețuri de la 449 Rezervă
16.09.2021 24.09.2021 Prețuri de la 449 Rezervă
25.09.2021 03.10.2021 Prețuri de la 399 Rezervă

TURCIA

Natura incredibilă, plaje cu nisip auriu, munți pitorești acoperiți cu păduri de pin străvechi, soare strălucitor și, desigur, marea limpede și caldă - toate acestea fac din Turcia o destinație extrem de atractivă pentru turiști. Turcia - o țară cu o cultură bogată și leagăn de civilizații antice. Cine o vizitează vine din nou și din nou. Nicio țară din lume nu se poate lăuda cu un sezon atât de lung, care începe la începutul lunii mai și durează până în noiembrie. Turcia vă oferă stațiuni magnifice, majoritatea fiind situate pe coasta mării - Side, Belek, Antalya, Kemer, Bodrum și Marmaris. Pentru iubitorii de istorie, o vacanță în Turcia oferă o oportunitate excelentă pentru o varietate de excursii care dezvăluie cultura, tradițiile și obiceiurile unice ale Turciei. Câtă frumusețe și romantism ascund numele orașelor străvechi - Troia, Istanbul, Bergama, Efes, Didim, Aspendos, Perge, Pamukkale, Hierapolis. Nenumărate legende te înconjoară peste tot!


Cetățenii români care călătoresc în Turcia sunt obligați să dețină un pașaport valabil cu o valabilitate de cel puțin 6 luni de la data intrării în țară. 

 

Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

 • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
 • Garantăm o calitate excelentă
 • Echipa profesională și atitudine competent
 • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
 • Programul
 • Prețul include
 • Prețul nu include
 • Hotel conform programului
Ziua 1 Plecarea din București către Turcia
Plecare din București cu autocarul către Turcia, traversând Bulgaria, spre Canakkale. Vom traversa cu ferryboat-ul prin strâmtoarea Dardanale, care este mai puțin cunoscută ca Bosfor, dar la fel de frumoasă și de importantă. Cazare cu cină în regiunea Canakkale.

Ziua 2 Troia – Ayvalik
Mic-dejun. Vom pleca de la hotel către orașul istoric Troia pentru a vizita tărâmurile de o mare importanță în istoria Anatoliei. Troia a fost locul în care s-a declanșat Războiul Troian, descris în stil grecesc în ”Iliada”, epopeea atribuită lui Homer. După această vizită de o importanță istorică mondială, vom continua călătoria către Ayvalik. Cazare cu cină în regiunea Ayvalik.

Ziua 3 Kusadasi – Pergam – Efes
Mic-dejun. Vom pleca spre Kusadasi. În timpul călătoriei cu autocarul țărmul Mării Egge ne va însoți și ne vom bucura de priveliști minunate. Vom vizita orașul antic Pergam, care a fost capitala Imperiului Pergam. Una dintre cele 7 biserici de o importanță foarte mare în istoria creștină timpurie se află în acest oraș. Apoi vom continua către orașul antic, Efes, care a fost una dintre cele mai mari metropole din Anatolia. După această vizită minunată ne vom îndrepta către hotel. Cazare cu cină în zona Kusadasi și opțional posibilitatea de a vizita Casa Fecioarei Maria.

Ziua 4 Fethye – Plaja Țestoaselor
Mic-dejun. Vom pleca spre orașul antic Fethiye. Vom participa la o plimbare plăcută cu barca în Delta Dalyan pentru a ajunge la plaja faimoasă în toată lumea – Plaja Iztuzu, unde broaștele țestoase caretta caretta își depun ouăle. Pe durata plimbării vom avea ocazia să admirăm mormintele sculptate în piatră. Cazare cu cină în regiunea Fethyie.

Ziua 5 Antalya – Myra
Mic-dejun. Vom pleca spre Antalya. Vom lăsa Marea Egee în spatele nostru și vom începe să călătorim către Țărmul Mării Mediteraneene. Vom ajunge în ținuturile Liciei, care vor rămâne un exemplu de unitate pentru întreaga lume. Vom vizita Myra, capitala Liciei și biserica Sfântul Nicolae. Opțional, vom avea ocazia să participăm la o croazieră către Orașul Scufundat și vom face o pauză pentru a innota. Prețul croazierei va fi comunicat de ghid. Cazare cu cină în regiunea Antalya.

Ziua 6 Antalya
Mic-dejun. Vom vizita Antalya, capitala turismului din Turcia. Ne vom plimba prin orașul vechi, care este inima Antalyei. Apoi vom admira cascada Karpuzkaldiran, care se varsă în mare de la înălțimea de 30 m. Pe parcursul zilei vom avea ocazia să cumpărăm produse locale renumite pentru calitatea superioară: bijuterii și haine din piele. Cazare cu cină în regiunea Antalya.

Ziua 7 Denizli
Mic-dejun. Vom pleca spre Denizli. Vom lăsa Marea Mediterană în spate și vom începe călătoria în Anatolia. Pe drum vom vizita una dintre fabricile de producție de covoare lucrate manual. Aceste fabrici sunt susținute de stat, deoarece sunt indispensabile pentru poporul turc. De aici putem achiziționa covoare deosebite. Mai târziu vom vizita orașul antic Laodecia. Aici se află una dintre cele șapte biserici din Asia amintite în Cartea Apocalipsei. Cazare cu cină în regiunea Denizli.

Ziua 8 Bursa
Înainte de micul dejun, vom avea posibilitatea (opțional) de a zbura cu balonul deasupra ruinelor orașului antic Hierapolis si deasupra teraselor albe din Pamukkale. Apoi ne așteaptă o călătorie lunga, dar plăcută spre Bursa, care se va încheia pe drumurile de poveste din Anatolia. Cazare cu cină în Bursa.

Ziua 9 Întoarcerea spre București
Mic-dejun. După un scurt tur în Bursa, călătoria noastră de poveste se va încheia și vom pleca spre București. 

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii.

 
Servicii incluse:
 • Transport cu autocarul București – Turcia – București;
 • Transfer și excursii conform program cu autocare moderne cu aer condiționat;
 • Asistența ghid turistic vorbitor de limba română;
 • Cazare 8 nopți la hoteluri de 4*;
 • Mic-dejun și cină;
Servicii neincluse:
 • Pachet cultural obligatoriu: 99 euro/pers. (include intrările la obiectivele turistice menționate în program: Troia, Efes, Myra, Biserica Sf Nicolae, Laodecia, ferryboat Canakkale Gelibolu – Lapseki, excursie cu barca Delta Dalyan, servicii ghid local);
 • Asigurare medicală și de bagaje: 10 euro/pers.
 • Asigurare completă de călătorie-renunțare (storno): 10 euro/pers.
 • Supliment cameră single;
 • Excursii opționale achitate la fața locului;
 • Cheltuieli personale;
 • Prânz;
 • Băuturi.
 • Supliment single
  02.08.2020 -170 euro
  11.08.2020 -170 euro
  20.08.2020 - 170 euro
  29.08.2020 -150 euro
  07.09.2020 - 140 euro
  16.09.2020 -140 euro
  25.09.2020 -140 euro
4**** Hotel Troya Tusan oder ähnliches / Canakkale  
4**** Hotel Halic Park  oder ähnliches / Ayvalik 
4**** Hotel Tusan oder ähnliches / Kusadasi  
4**** Hotel Latanya oder ähnliches / Antalya 
4**** Hotel Richmond Thermal  oder ähnliches / Pamukkale 
4**** Hotel Tiara oder ähnliches / Bursa


Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media