Circuit IRLANDA

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: DUBLIN - GALWAY -COMITATUL CLARE - PENINSULA DINGLE - RING OF KERRY - KILKENNY
Perioada: 8 zile / 7 nopți /
Prețuri de la699 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
13.07.2022 20.07.2022 Prețuri de la 879 Rezervă
28.09.2022 05.10.2022 Prețuri de la 799 Rezervă

IRLANDA


Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

  • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
  • Garantăm o calitate excelentă
  • Echipa profesională și atitudine competent
  • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
  • Programul
  • Prețul include
  • Prețul nu include
  • Hotel conform programului
  • Excursii suplimentare
ZIUA 1 | Sosire in Irlanda ZIUA 1 | Sosire in Irlanda
Plecare din București spre Irlanda. Veți fi preluati de la aeroport și conduși la hotelul din zona Dublin la care va avea loc cazarea.

ZIUA 2 | Capitala Irlandei – Dublin și excursie opțională la berăria Guiness ZIUA 2 | Capitala Irlandei – Dublin și excursie opțională la berăria Guiness
Mic-dejun. Veți petrece o zi întreagă vizitând obiectivele turistice din capitala irlandeză. Împreună cu ghidul porniți într-un tur panoramic al centrului orașului Dublin cu vizite la: strada istorică O'Connell, clădirile, piețele georgiane, parcul St Stephen's Green și râul Liffey. Treceți pe lângă Trinity College în care se află faimoasa Book of Kells, manuscrisul iluminat al celor patru Evanghelii ale Noului Testament creștin. În continuare admirați Castelul Dublin, considerat un simbol istoric veritabil al luptei și al rezistenței. După-amiază, puteți explora cartierul plin de viață Temple Bar sau puteți vizita renumita berărie Guiness - un muzeu cu 7 etaje dedicat celui mai faimos export al Irlandei,  berea Guiness. Muzeul prezintă echipamente și tehnici de fabricare a berii, ingrediente, dispozitive de stocare și metode de publicitate folosite pentru promovarea produselor finite. Cazare în Dublin.

ZIUA 3 | Galway ZIUA 3 | Galway
Mic-dejun. În această zi veți vizita orașul portuar vibrant Galway, oprindu-vă pe drum la mânăstirea Clonmacnoise. Situl monahal creștin din secolul al VI-lea este renumit pentru turnul său rotund și crucile înalte. În Galway, bucurați-vă de un tur pietonal prin orașul vechi și descoperiți acest loc înfloritor plin de viață, cu străzi medievale, șerpuite. Aveți timp liber pentru a explora Galway pe cont propriu înainte de a vă îndrepta către hotelul la care veți petrece următoarele 2 nopți în comitatul Claire.

ZIUA 4 | Comitatul Clare și excursie opțională către maiestuoasele stânci din Moher ZIUA 4 | Comitatul Clare și excursie opțională către maiestuoasele stânci din Moher
Mic-dejun. Experimentați frumusețile comitatului Clare în această excursie de o zi. Vizitați maiestuoasele stânci din Moher, care se ridică la 200 de metri deasupra nivelului Oceanului Atlantic și mărginesc coasta accidentată a Atlanticului sălbatic pe o întindere de 8 km. Veți admira priveliști cu adevărat spectaculoase. Călătoria va continua prin frumusețea neobișnuită a Parcului Național Burren,  renumit pentru flora sa remarcabilă și peisajul calcaros pitoresc, caracterizat prin platouri de calcar modelate de ghețari, care adăpostesc o gamă extraordinară de specii rare de plante. Un alt punct culminant al zilei este vizita castelului Bunratty, un castel din secolul al XV-lea, care este foarte apreciat pentru parcul Bunratty Folk. Faceți un pas înapoi în timp pe durata plimbării prin parc. Acest muzeu popular în aer liber oferă o perspectivă vie asupra vieții populației rurale în secolul al XIX-lea. Întoarcerea pentru cazare la același hotel.
 

ZIUA 5 | Peninsula Dingle ZIUA 5 | Peninsula Dingle
Mic-dejun. Vizitați astăzi Peninsula Dingle, care a fost numită „cel mai frumos loc de pe pământ” de către National Geographic. Călătoriți de-a lungul peninsulei îndepărtate până la Slea Head pentru vederi pitorești ale dealurilor și ale coastei. Vă veți opri în Dingle pentru a profita de timp liber înainte de a merge la comitatul Kerry. Pitorescul oraș-port Dingle este cunoscut pentru casele sale colorate și restaurantele excelente în care se servesc fructe de mare. Cazare pentru următoarele două nopți în comitatul Kerry.
 

ZIUA 6 | Excursie opțională - Ring of Kerry ZIUA 6 | Excursie opțională - Ring of Kerry
Mic-dejun. Astăzi parcurgeți unul dintre cele mai faimoase trasee panoramice – Ring of Kerry. Traseul de 170 km cuprinde cele mai spectaculoase peisaje ale Irlandei și oferă panorame magnifice asupra Oceanului Atlantic. Frumosul peisaj montan de la Moll’s Gap și Ladies’ View, stâncile abrupte, precum și plajele cu nisip și natura parțial neatinsă caracterizează acest drum panoramic. După-amiaza vizitați Parcul Național Killarney unde vă puteți bucura de o plimbare prin Grădinile Muckross sau puteți avea timp liber în Killarney. Cazare la același hotel.
 

ZIUA 7 | Kilkenny ZIUA 7 | Kilkenny
Mic-dejun. Vă veți îndrepta spre impresionanta Stâncă de la Cashel - situl istoric este renumit pentru colecția sa de clădiri medievale, așezate pe un afloriment de calcar. Continuați spre minunatul oraș Kilkenny. Bucurați-vă de timp liber pentru a explora centrul orașului medieval cu frumosul său castel restaurat. Merită o vizită, deoarece vă veți întoarce în timp la splendoarea anilor 1830. Vă mai propunem Smithwick Experience pentru a vedea fabrica de lucru a acestei beri celebre și pentru a afla despre istoria sa interesantă. După-amiaza întoarcere la Dublin. Cazare în zona Dublin.
 

Ziua 8 | Zbor de întoarcere spre Bucureşti Ziua 8 | Zbor de întoarcere spre Bucureşti
Mic-dejun. În funcție de ora de plecare a avionului, veți fi conduși la aeroport pentru zborul de întoarcere.
* Programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe.

 

Servicii incluse:
Zbor dus-întors București-Irlanda-București;
Bagaj de cală și de mână;
Transfer aeroport hotel-aeroport-hotel;
Cazare timp de 7 nopți la hoteluri de 3* - 4*;
Mic-dejun;
Excursii conform program.
Servicii neincluse:
Taxe de aeroport si servicii: 120 euro/pers.;
Pachet excursii optionale: 169 euro/pers.;
Vizită + degustare la Berăria Guiness
Moher
Ring of Kerry

Pachet cină (include Seara Irlandeză): 129 euro/pers.;
Suprataxă pentru camera single: 269 euro/pers.;
Bacșișuri pentru ghizi și șoferi;
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-69 ani: 20 euro/pers.;
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 70-99 ani: 25 euro/pers.
Exemple hoteluri (denumirile sunt informative și se confirmă cu aproximativ 7 zile înainte de data de plecare):
Dublin - Hotel Green Isle 4* sau Hotel Red Cow 4* sau similar
Claire – Whites Hotels Lisdoonvarna 3*+, Hotel Treacys West County 4* sau similar
Kerry – Hotel River Island 3*, Hotel Torc 3* sau similar

 
Pachet excursii optionale: 169 euro/pers.
Vizită + degustare la Berăria Guiness
Maiestuoasele stânci din Moher

Ring of Kerry

offer № Е44

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media