MALTA - Destinație însorită tot anul!

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: VALLETTA - MDINA - VITTORIOSA - COSPICUA - SENGLEA - INSULA GOZO
Perioada: 8 zile / 7 nopți /
Prețuri de la379 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
20.11.2020 27.11.2020 Prețuri de la 379 Rezervă

МALTA


Malta este o țară insulară situată pe un arhipelag din centrul Mediteranei, la sudul Italiei, la est de Tunisia și la nord de Libia. Primii fenicieni au descoperit importanța strategică a arhipelagului în colonizarea lor în vestul Mediteranei. Au urmat Roma, Bizanțul, Califatul Arab, Aragonia, Ordinul maltez, Franța și Regatul Unit, toate căutând porturi bune pentru controlul Mediteranei.

Deși insulele geografice fac parte din Africa și se află pe placa continentală africană, ele fac parte din punct de vedere cultural și istoric din Europa. În 2004, țara a devenit membru al Uniunii Europene. Atât în ​​populație, cât și în zonă, Malta este cel mai mic stat membru al UE. Malta este o țară cu două limbi oficiale - engleză și malteză. Malteza este de fapt un dialect în arabă, dar este scrisă în latină, ceea ce face ca toate panourile de semnalizare și informații să fie adesea fotografiate de turiști.

Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

  • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
  • Garantăm o calitate excelentă
  • Echipa profesională și atitudine competent
  • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
  • Programul
  • Prețul include
  • Prețul nu include
  • Hotel conform programului
ZIUA 1 | Sosire in Malta ZIUA 1 | Sosire in Malta
După ce veți ajunge în aeroportul din Malta veți fi transferați la hotelul Sunflower 3+* sau similar.

ZIUA 2 | Valetta ZIUA 2 |   Valetta

Mic-dejun (tip bufet sau a la carte). În cursul acestei zile veți avea ocazia să descoperiți fumusețea orașului fortificat, care a fost construit de cavaleri în anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insula timp de 268 ani și a lăsat o moștenire culturală remarcabilă. Prima oprire va fi la Grădinile Upper Baraca pentru a admira o priveliște superbă asupra marelui Port. Apoi veți vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande și muzeul Bisericii. În interiorul catedralei veți putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmură, care este compusă din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor căzuți la datorie. Veți continua plimbarea către Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maeștrii. Veți avea timp liber la dispoziție pentru cumpărături. După amiaza, veți fi preluați de către autocar pentru  a face un tur panoramic al fortificațiilor din Valetta și vă veți putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex și Silema. Apoi veți fi transferați către hotel. Cazare peste noapte.


Mdina Mdina

Mic-dejun (tip bufet sau a la carte). Excursia vă va face cunoscută partea centrală a Maltei, dominată de fortificațiile orașului medieval Mdina, fosta capitală a Maltei. Străzile vechi, înguste, care datează din epoca medievală duc până la bastioanele impunătoare, de unde veți putea admira o magnifică panoramă asupra insulei. Pe drum veți putea vedea diferite stiluri de arhitectură, incluzând palate Siculo-Norman și alteclădiri în stil baroc de o importanță istorică deosebită. Vom părăsi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele creștine timpurii din Rabat înainte de a ajunge la stâncile de la Dingli. În a doua parte a zilei vom vizita Grădinile Botanice San Anton situate lângă Palatul Prezidențial, pe care îl veți admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Meșterilor din Ta`Qali. La sfârșitul excursiei, veți putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veți fi transferați la hotel. Cazare peste noapte.

 

ZIUA 4 | Timp liber sau excursie opțională Palatul Parisio și cramele din Malta ZIUA 4 | Timp liber sau excursie opțională Palatul Parisio și cramele din Malta

Mic-dejun (tip bufet sau a la carte). Această excursie este un tur special, care combină cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu ovechime de 400 de ani. Veți merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles în miniatură. Interiorul său conține fresce deosebite, lucrări din marmură, pereți cu oglinzi și picture rare. Peisajele superbe din grădini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. După ce veți admira opulența Palatului, veți fi invitați la una dintre cele mai importante vinării din Malta, unde veți primi explicații detaliate despre vinurile locale, pe care le veți putea degusta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.


ZIUA 5 | Timp liber sau excursie opțională cariera de Calcar din Malta și templul Hagar Qim ZIUA 5 | Timp liber sau excursie opțională cariera de Calcar din Malta și templul Hagar Qim

Mic-dejun (tip bufet sau a la carte). Excursia începe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformată într-o atracție turistică pentru turiști. În continuare veți intra în atmosfera antică a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, de unde veți pute admira o priveliște panoramică asupra Mării Mediterane și a insulei Fifla. Veți continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veți putea face o excursie cu barca la Grota Albastră, cunsocută pentru apele cristaline. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.


ZIUA 6 |  Turul celor trei orașe ZIUA 6 |  Turul celor trei orașe

Mic-dejun (tip bufet sau a la carte). Prin intermediul acestei excursii veți putea descoperi partea opusă de Valetta, cunoscută sub denumirea de cele Trei Orașe – Vittoriosa, Cospicua și Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan în 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge în Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre străduțele înguste și clădirile istorice. Veți continua excursia spre Grădina Senglea, situată în vârful peninsulei și veți avea ocazia să admirați o panoramă uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apărarea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

 

ZIUA 7 |  Timp liber sau excursie opțională Insula Gozo ZIUA 7 |  Timp liber sau excursie opțională Insula Gozo

Mic-dejun (tip bufet sau a la carte). Veți fi preluați de către autocar pentru a ajunge la ferry boat. Vă veți îmbarca și dupa o traversare de aproximativ 20 de minure veți ajunge în portul Mgarr, unde veți putea deja simți atmosfera unică a insulei Gozo. Ghidul vă va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi construcții de piatră din lume, ce datează încă dinainte de Piramidele Egiptene. În continuare, veți vizita cetatea medievală din Victoria. Insula Gozo este renumită pentru meșteșugurile sale, în special dantele realizate manual și îmbrăcămintea tricotată. Toți vizitatorii insulei sunt impresionați de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senină și diferită față de cea a insulei Malta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.


ZIUA 8 |  Zborul de întoarcere acasă ZIUA 8 |  Zborul de întoarcere acasă

Mic-dejun (tip bufet sau a la carte). În funcție de orarul de zbor veți fi transferați la aeroport pentru zborul de întoarcere spre București.


Servicii incluse:

Zbor dus-întors cu bagaj de cală și de mână;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Ghid vorbitor de limba română;

Cazarela hotel de 3*-4*;

Mic-dejun (tip bufet sau a la carte) în fiecare dimineață;

Excursii conform program. 

 

Servicii neincluse:

Taxă de aeroport: 195 €/pers 
Asigurare completă de călătorie: 
10 €/pers
Taxe mediu Malta 0,5 euro/pers/noapte 


Vă recomandăm:

Pachet excursii opționale (zilele 4, 5 și 7): 139 €/pers. 

Pachet 6 x cină la hotel (tip bufet sau a la carte): 99 €/pers.

Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers 

Suprataxă pentru camera single: 139 €/pers.

 

EXEMPLU HOTEL: 

BELLA VISTA HOTEL


 


Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media