Sejur Emiratele Arabe Unite

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: RAS AL KHAIMAH + DUBAI
Perioada: 7 zile / 6 nopți /
Prețuri de la379 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă

E.A.U.

Emiratele Arabe Unite este un stat monarhie federală, compusă din șapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujairah. Acesta este situată în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic și se învecinează cu Oman la est și cu Arabia Saudită la sud și vest. 

Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

 • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
 • Garantăm o calitate excelentă
 • Echipa profesională și atitudine competent
 • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
 • Programul
 • Prețul include
 • Prețul nu include
 • Hotel conform programului
ziua 1 | Plecarea spre Emiratele Arabe Unite ziua 1 | Plecarea spre Emiratele Arabe Unite
Plecarea din București și întâlnirea la sosire cu ghidul în aeroport. Transfer la hotelul din Ras Al Khaimah pentru check-in unde veți fi cazați pentru următoarele 4 nopți.

ZIUA 2 |Relaxare la plajă +Safari în deșert (excursie opțională) ZIUA 2 |Relaxare la plajă +Safari în deșert (excursie opțională)
Mic-dejun la hotel. Veți avea parte de o zi relaxantă la plaja hotelului. În a doua parte a zilei puteți participa la  excursia opțională „Safari în deșert”. În campingul nostru beduin, veți avea ocazia să vă pictați cu henna, să purtați rochii locale, să vă relaxați cu băuturi răcoritoare, apă, ceai sau cafea. Atmosfera va fi încântată și de o dansatoare din buric care vă va fermeca cu un dans tradițional pe ritmul muzicii arabe. Pentru un decor pefect, cina servită sub stele este un grătar delicios. Veți fi cazați la același hotel din Ras al Khaimah.
 

ZIUA 3 | Relaxare și plajă ZIUA 3 | Relaxare și plajă
Mic-dejun la hotel. Veți avea parte de o zi de relaxare. Puteți face plajă sau vă puteți bucura de facilitățile hotelului. Cazare la hotelul din Ras al Khaimah.
 

ZIUA 4 |  Relaxare și plajă ZIUA 4 |  Relaxare și plajă
Mic-dejun la hotel. Veți avea parte de o zi de relaxare. Puteți face plajă sau vă puteți bucura de facilitățile hotelului. Cazare la hotelul din Ras al Khaimah.

ZIUA 5 | Explorați Dubai-ul modern (excursie inclusă) + Dubai tur de oraș noaptea (excursie opțională) ZIUA 5 | Explorați Dubai-ul modern (excursie inclusă) + Dubai tur de oraș noaptea (excursie opțională)
Mic-dejun la hotel. Pentru a înțelege evoluția Dubaiului, vom face o călătorie unde vom descoperi societatea și tehnologia care înconjoară acest însorit oraș futurist. Începem cu Dubai Marina – un oraș-canal, construit pe țărmul Golfulului Arabic. Opțional vă puteți bucura de vederea impresionantă din cea mai înalta cladire din lume – Burj Kalifa (urcați la etajul 124 al cladirii) sau de o plimbare în Dubai Mall. Cazare la hotelul din Dubai. Apoi veți avea ocazia să participați la un tur de noapte al orașului Dubai.
 

Ziua 6 |  Explorați Dubaiul Tradițional (excursie inclusă) + cină pe croazieră (excursie opțională) Ziua 6 |  Explorați Dubaiul Tradițional (excursie inclusă) + cină pe croazieră (excursie opțională)
Mic-dejun la hotel. Veți avea parte de o plimbare prin Dubai, un oraș­ care impresionează la fiecare colț și evidențiază cu mult lux combinația de vechi-nou. Este fără nici un dubiu destinația cea mai dorită din Orientul Mijlociu. Dubai este un oraș care a luat naștere din deșert și impresionează din plin coasta Golfului Persic. Drumul nostru ne poartă către cartierul vechi Bastakia, unde veți admira casele cu turn pentru vânt, construite de localnici . Acestea reflectă modul în care oamenii procedau înainte de inventarea aerului condiționat: turnurile captau adierile vântului și astfel atmosfera locuinței era una răcoroasă. Mai apoi ne vom opri la Fort-ul Al Fahidi. Aici regăsim și muzeul din Dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale. Vom continua excursia cu o Abră – barcă tradițională, pentru a traversa pe partea nouă a orașului, unde vom vizita magazine de bijuterii si de îmbrăcăminte. Seara puteți savura o delicioasă cină la bordul unei croaziere pe un dhow tradițional. Se înnoptează în Dubai. 

ZIUA 7 | Întoarcerea în București ZIUA 7 | Întoarcerea în București
Mic-dejun. În funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul vă va conduce la aeroport pentru călătoria de întoarcere spre București.
 
* Programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe. Exemple hoteluri (denumirea hotelurilor este informativă şi poate suferi modificări): Dubai – Hampton by Hilton 3* sau similar, Ras Al Khaimah – Hampton by Hilton Marjan Island 4* sau similar.

O excursie destinată relaxării, cu timp liber pentru a vă bucura de soare și plajă, dar care vă oferă și posibilitatea de a explora fascinantul Dubai in combinația sa perfectă între Modern si Tradițional. 
Cazarea dvs: Hampton by Hilton Marjan Island 4*Servicii incluse:
 Zbor dus-întors București-Dubai cu bagaj de cală și de mână;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
Ghid vorbitor de limba română;
Cazare 6 nopti la hotel de 4*și 5*:
4 nopți în Ras al Khaimah;
2 nopți în Dubai.
Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte;
Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură:
 • Tur oraș Dubai modern
 • Tur oraș Dubai tradițional
Servicii neincluse:
Taxe de aeroport și servicii: 190 €/pers
Excursie opțională EXPO 2020 (bilet intrare+transfer): 69 €/pers
Pachet opționale: 139 €/pers
Bilet intrare în Burj Khalifa,
Dubai tur de oraș noaptea, 
Safari deșert + cină

Pachet cina hotel (zilele 2-6)*: 139 €/pers
Cina pe croaziera: 69 €/pers
Supliment AI Ras al Khaimah** + 1 cină hotel Dubai + cina pe croazieră: 259 €/pers
Suprataxă pentru cameră single feb-apr: 299 €/pers
Suprataxă pentru camera single mai: 199 €/pers
Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte). Se plătește la hotel.
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-69 ani: 25 €/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 70-99 ani: 31€/pers
 Exemple hoteluri (denumirea hotelurilor este informativă şi poate suferi modificări):
Dubai – Hotel Hiton Garden Inn Muraquabat 4* sau similar,
Ras Al Khaimah – Hotel Double Tree by Hilton Marjan Island 5* sau similar.

offer № Е34

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media