Circuit ALANYA

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: ANTALYA - BESKONAK - KIBYRA - PAMUKKALE - LAODICEA - ANTALYA
Perioada: 7 zile / 8 nopți /
Prețuri de la269 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă

TURCIA

Natura incredibilă, plaje cu nisip auriu, munți pitorești acoperiți cu păduri de pin străvechi, soare strălucitor și, desigur, marea limpede și caldă - toate acestea fac din Turcia o destinație extrem de atractivă pentru turiști. Turcia - o țară cu o cultură bogată și leagăn de civilizații antice. Cine o vizitează vine din nou și din nou. Nicio țară din lume nu se poate lăuda cu un sezon atât de lung, care începe la începutul lunii mai și durează până în noiembrie. Turcia vă oferă stațiuni magnifice, majoritatea fiind situate pe coasta mării - Side, Belek, Antalya, Kemer, Bodrum și Marmaris. Pentru iubitorii de istorie, o vacanță în Turcia oferă o oportunitate excelentă pentru o varietate de excursii care dezvăluie cultura, tradițiile și obiceiurile unice ale Turciei. Câtă frumusețe și romantism ascund numele orașelor străvechi - Troia, Istanbul, Bergama, Efes, Didim, Aspendos, Perge, Pamukkale, Hierapolis. Nenumărate legende te înconjoară peste tot!


Cetățenii români care călătoresc în Turcia sunt obligați să dețină un pașaport valabil cu o valabilitate de cel puțin 6 luni de la data intoarcerii în țară. 

 

Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

  • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
  • Garantăm o calitate excelentă
  • Echipa profesională și atitudine competent
  • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
  • Programul
  • Prețul include
  • Prețul nu include
ZIUA 1 | Sosire in Antalya ZIUA 1 | Sosire in Antalya
Ghidul dumneavoastră de călătorie vă întâmpină la sosire și veți pleca spre hotel unde veți fi întâmpinați cu un cocktail de ‚Bun Venit’. Cazare peste noapte la Hotel Meryan din Alanya sau similar.

ZIUA 2 | Tur de orientare de jumătate de zi - Beskonak și Podul Sf. Paul ZIUA 2 | Tur de orientare de jumătate de zi - Beskonak și Podul Sf. Paul
Dimineața, veți savura împreună cu ghidul dvs. o cafea sau o răcoritoare și veți primi toate informațiile necesare despre excursia dumneavoastră. După aceea începem turul nostru de vizitare către Beskonak și Podul Sf. Paul. Cazare peste noapte la Hotel Meryan din Alanya sau similar.
În turul de orientare veți vizita Beskonak, unde veți vedea podul St.Paul. Autobuzul ne va duce pe o parte a podului și vom trece pe lângă pod cu autobuzul și apoi, pe jos, se va traversa pe cealaltă parte și vom ajunge la canion. Vom avea ocazia să vedem faimosul canion Tazi.

 

ZIUA 3 | Kibyra - Pamukkale ZIUA 3 | Kibyra - Pamukkale
Astăzi vom merge către Antalya, perla orașului de pe coasta mediteraneană. Aici vom avea ocazia de a vizita unul dintre cele mai renumite magazine de bijuterii din Turcia și vom putea învăța despre pietrele prețioase și etapele producției de produse de bijuterii magnifice.
Apoi vizitam orașul antic Kibyra. Din păcate, sensul lui Kibyra este necunoscut. Continuăm spre Pamukkale. La sosire veți avea ocazia sa faceți o baie termală într-un hotel termal. Cazare peste noapte în zona Pamukkale
.
 
 

ZIUA 4 | Laodicea - Pamukkale ZIUA 4 | Laodicea - Pamukkale
În a patra zi a programului nostru, vom trece pe lângă Muntele Honaz până la fabrica de textile și covoare, situată lângă Tavas. Aici vom avea șansa de a vedea celebrele covoare turcești cu noduri duble, care sunt produse folosind toți coloranții naturali. În același timp, vom putea vedea și învăța toate etapele producției. Apoi vizităm Laodicea. Situată la răscrucea unor importante rute comerciale, a fost cândva un oraș prosper, renumit pentru lâna neagră, serviciile bancare și realizările medicale. În vremurile antichității târzii, avea o mare comunitate evreiască și o congregație semnificativă de creștini. Sfântul Ioan a menționat Laodicea ca fiind una dintre cele șapte Biserici ale Asiei în Cartea Apocalipsei. Cazare peste noapte în zona Pamukkale.

Opțional: Hierapolis și faimoasele travertine
Ruinele orașului magnific Hierapolis, care a atins apogeul în epoca Imperiului Roman, se întind de-a lungul părții superioare a teraselor de bumbac. Acolo se află fundamentele templului Apollo datând din secolul III a.C. Teatrul Roman este frumos și somptuos, cu cele cincizeci de trepte din travertin.

 

ZIUA 5 | Alanya ZIUA 5 | Alanya
Călătoria continuă prin minunatul peisaj al Munților Taurus înapoi spre Antalya. Pe parcursul excursiei, aveți oportunitatea de a achiziționa produse din piele, producție locală, renumite pentru calitatea lor. Cazare pentru următoarele 3 nopți la hotel Meryan din Alanya sau similar.
 

ZIUA 6 | Timp liber sau participare la excursie opțională ZIUA 6 | Timp liber sau participare la excursie opțională
Timp liber pentru relaxare profitând de facilitățile hotelului.
 

ZIUA 7 |Timp liber sau participare la excursie opțională ZIUA 7 |Timp liber sau participare la excursie opțională
Timp liber pentru relaxare profitând de facilitățile hotelului.
 

Ziua 8 | Zbor de întoarcere acasă Ziua 8 | Zbor de întoarcere acasă
Autocarul vă va conduce la aeroport, în funcție de orarul de zbor.
 

Servicii incluse:
Zbor dus-întors București-Antalya cu bagaj de cală și de mână.
Transfer aeroport-hotel-aeroport.
Ghid vorbitor de limba română.
Cazare 7 nopți la hoteluri de 4* și 5*:
-       5 nopți în regiunea Antalya;
-       2 nopți în regiunea Pamukkale;
Transportul la obiectivele turistice menționate în program.
Program excursii gratuite:
Beskonak & Podul Sf. Paul
Kibrya & Laodicea
Antalya.

 

 

Taxe de aeroport și combustibil la preț curent: 110 €/pers
Pachet mic-dejun+cină tip bufet sau a la carte: 105 €/pers.
Suprataxă pentru cameră single: 105 €/pers
Bacșișuri pentru ghizi și șoferi
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-69 ani: 20 euro/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 70-99 ani: 25 euro/pers

offer № Е41

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media