Spania - una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță!

Avion
Tipul transportului: Avion
Traseu: Santa Susanna - Costa Brava - Grădina Botanică Marimurtra - Girona & Besalu
Perioada: 6 zile / 5 nopți /
Prețuri de la269 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
31.10.2021 05.11.2021 Prețuri de la 269 Rezervă

SPANIA

Barcelona este o uriasa expozitie de arhitectura, ce cuprinde toate stilurile: de la cel roman si gotic, pana la cel international (sticla-metal) al lui Mies van der Rohe. Aici puteti gasi ornamente bogate, sticla colorata, marmura si piatra in combinatii care sfideaza conventionalul. Intalnirea cu arhitectura lui Antoni Gaudi este coplesitoare. Constructiile imaginate de genialul excentric impresioneaza si uimesc deopotriva. Devenita aproape simbolul orasului Barcelona, biserica Sagrada Familia este cea mai cunoscuta si reprezentativa constructie.


Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

 • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
 • Garantăm o calitate excelentă
 • Echipa profesională și atitudine competent
 • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
 • Programul
 • Prețul include
 • Prețul nu include
 • Hotel conform programului
 • Excursii suplimentare
ZIUA 1 | Sosire în Santa Susanna ZIUA 1 | Sosire în Santa Susanna
Plecare din București. La ieșirea din aeroportul de sosire din Barcelona se va face transfer la hotelul nostru din zona de coastă. Timp liber pentru relaxare. Cazare peste noapte la hotel.

ZIUA 2 | Santa Susanna și Costa Brava (Lloret și Tossa) ZIUA 2 | Santa Susanna și Costa Brava (Lloret și Tossa)
După micul-dejun, ne îndreptăm spre turul nostru din Costa Brava, o regiune de coastă a Cataloniei din Spania. Regiunea Costa Brava începe de la 65 de kilometri distanță de Barcelona și se îndreaptă spre nord, fiind pe coasta dintre Malgrat de Mar și Pineda de Mar. Este un loc încântător, unic, ce îmbină marea, verdeața, istoria, tradițiile și miracolul unui festival nesfârșit în satele din Costa Brava și golfurile paradisiace. Transfer la hotelul nostru și timp liber pentru relaxare. Cazare peste noapte la hotel. 

ZIUA 3 | Timp liber sau excursie opțională Barcelona (tur oraș) ZIUA 3 | Timp liber sau excursie opțională Barcelona (tur oraș)
După micul-dejun, aveți timp liber pentru restul zilei sau puteți participa la excursia noastră opțională. Cazare peste noapte la hotel.
 
Tur oraș Barcelona
Vă invităm să faceți un tur al orașului Barcelona, bine cunoscut în întreaga lume pentru Jocurile Olimpice din 1992.  Vom merge de-a lungul principalelor bulevarde cu clădiri impresionante moderniste ale lui Gaudi, precum La Pedrera, Casa Milá etc - declarate Clădiri din patrimoniul mondial. Vom admira Parcul Montjuïc cu vederi spectaculoase asupra orașului și a portului, Inelul Olimpic, monumentul lui Columb și Portul olimpic. După-amiază,  puteți continua să descoperiți la pas acest oraș  ce vă oferă o mare diversitate de activități, precum și o gastronomie rafinată și variată. Cazare peste noapte la hotel. 

ZIUA 4 |  Vizită la Grădina Botanică Marimurtra ZIUA 4 |  Vizită la Grădina Botanică Marimurtra
După micul-dejun la hotel, ne îndreptăm spre un minunat tur natural în Grădina Botanică Marimurtra din Blanes, pe Costa Brava - este una dintre cele mai frumoase grădini din Marea Mediterană. Deasupra stâncilor abrupte care se întind de-a lungul mării, vă puteți bucura de cele mai spectaculoase vederi panoramice ale litoralului și puteți întâlni mai mult de patru mii de specii de plante și exemplare neobișnuite, majoritatea exotice, în funcție de vârsta sau mărimea lor. Cazare peste noapte la hotel.

ZIUA 5 |  Timp liber sau excursie opțională în Girona și Besalu ZIUA 5 |  Timp liber sau excursie opțională în Girona și Besalu
 
După micul-dejun, aveți timp liber pentru relaxare sau posibilitatea de a participa la excursia noastră opțională către Girona & Besalu.
Prima noastră oprire este orașul Girona, considerat unul dintre cele mai vechi orașe medievale din Europa. În cadrul acestui frumos oraș vă veți plimba prin vechiul cartier evreiesc, veți merge pe străzile sale înguste și veți vizita impresionanta catedrală romană care este consacrată Fecioarei Maria și se află în punctul cel mai înalt al orașului. În continuare veți avea timp pentru cumpărături de suveniruri. Continuăm excursia către drăguțul sat Besalu, unde se află unicele băi evreiești medievale (mikhva), care au fost găsite în Spania până în acest moment. Besalu este unul dintre acele orașe care vă vor transporta în zilele cavalerilor, conteilor, fecioarelor și trubadurilor. Podul antic impresionant duce la orașul cu ziduri impresionante, iar în sat aveți ocazia să vizitați numeroasele magazine de meșteșuguri medievale și vă puteți bucura de un prânz fantastic cu produse locale.
 

ZIUA 6 |  Zborul de întoarcere acasă ZIUA 6 |  Zborul de întoarcere acasă
Timp liber după micul-dejun (in functie de orarul de zbor) și check-out la hotel. Transfer la aeroportul din Barcelona pentru zborul de întoarcere. 

 

Costa Brava este cunoscută pentru peisajele salbatice, apa cristalină, plaje cu nisip fin, amabilitatea localnicilor, mâncarea delicioasă, precum și numeroasele atracții și posibilităti de distracție și petrecere a timpului liber. Este un loc excepțional pentru plimbările pe jos și excursii dar și pentru shopping. De asemenea, această zonaă dispune de o bogată moștenire arhitectonică: castele în ruină ce străjuiesc golfulețele cu plajă, biserici romanice și gotice, orașe pitorești și sate tradiționale pescarești. Cele mai cunoscute stațiuni sunt: Calella, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Pineda de Mar.

Servicii incluse:
 

Cazare Hotel Dwo SIRIUS By Checkin 4 *;
Mic-dejun în fiecare dimineață (tip bufet sau a la carte);
Transfer aeroport și retur;
Ghid vorbitor de limba romana;
Excursii incluse, conform program:
-Tur Costa Brava
-Grădina Botanică Marimurtra 
 
Servicii neincluse:
Taxe de aeroport si servicii: 190 euro/pers.
Pachet 4xcină și excursii opționale: 129 euro/pers.:
-Tur al orașului Barcelona
-Tur al orașelor Girona și Besalu
Supliment single: 150 €/pax
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 20 euro/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 22 euro/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 81-99 ani: 36 euro/pers
*Asigurarea medicală se poate lua și separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicală.

Hotel Dwo Sırıus By Checkin 4* Sup sau similar. 

Tur Oraș Barcelona;
Tur Oraș Girona & Besalu;
Pachet cină 4 nopți.
 

offer № Е35

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel

Parteneri media