Circuit COASTA DE AZUR & RIVIERA ITALIANĂ

Tipul transportului: Avion
Traseu: NISA - CANNES - GEN0VA - PORTOFINO - SAN REMO - ALBEGNA - DOLCEACQUA - MONACO - MILANO - CINQUE TERRE
Perioada: 8 zile / 7 nopți /
Prețuri de la439 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
20.09.2022 27.09.2022 Prețuri de la 629 Rezervă
27.09.2022 04.10.2022 Prețuri de la 599 Rezervă
04.10.2022 11.10.2022 Prețuri de la 579 Rezervă
11.10.2022 18.10.2022 Prețuri de la 559 Rezervă
18.10.2022 25.10.2022 Prețuri de la 519 Rezervă
25.10.2022 01.11.2022 Prețuri de la 479 Rezervă
01.11.2022 08.11.2022 Prețuri de la 439 Rezervă

ITALIA


Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

  • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
  • Garantăm o calitate excelentă
  • Echipa profesională și atitudine competent
  • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
  • Programul
  • Prețul include
  • Prețul nu include
  • Hotel conform programului
ziua 1 | Zbor spre Italia ziua 1 | Zbor spre Italia
Plecare din București spre Italia și transfer la hotel. Ghidul va organiza la hotel o întâlnire pentru a vă transmite toate informațiile necesare în legătura cu excursia. Veți fi cazați la un hotel de 3* din regiunea San Remo.

ZIUA 2 | Nisa și Cannes ZIUA 2 | Nisa și Cannes
Mic-dejun. În această zi, Franța vă așteaptă să o descoperiți prin legendara Coasta de Azur. Astăzi este una dintre destinațiile preferate de vacanță ale vedetelor de film. Splendoarea sa atemporală, clima plăcută, orașele fermecătoare, marea azurie strălucitoare și drumurile sinuoase dintre munți au inspirat mulți artiști. Aici au trăit și au lucrat Chagall, Monet, Picasso, F. Scott Fitzgerald și Hemingway. În Nisa puteți experimenta atmosfera locului în timp ce faceți tururi pietonale, admirând portul și  legendarul hotel de lux de peste 100 de ani, Negresco, care este unul dintre simbolurile Rivierei, un hotel preferat de muzicieni   renumiți, alți artiști și conducători. În continuare veți merge la renumita Piață de flori din Nisa, un loc de întâlnire al florarilor, dar și al artizanilor din regiune. Apoi vă veți îndrepta spre Cannes, cunoscut pentru celebrul Festival de Film de la Cannes, care se desfășoară din 1946 și de atunci s-a bucurat de o popularitate neîntreruptă. Veți admira Promenade de la Croisette, una dintre principalele străzi de promenadă din Cannes, fiind situată de-a lungul coastei, înconjurată de palmieri și cu multe magazine. Întoarcere și cazare la hotel.
 

ZIUA 3 | Timp liber sau excursie opțională Genova și Portofino ZIUA 3 | Timp liber sau excursie opțională Genova și Portofino
Mic-dejun. Veți avea timp liber la dispoziție sau puteți participa la o excursie opțională. Liguria, Riviera italiană se întinde de la granița cu Franța de-a lungul coastei până la Toscana. Este cunoscută pentru lanțurile montane pitorești, plajele cu nisip și orașele mici fermecătoare. Această regiune a început să devină populară din secolul al XIX-lea. Apoi ne îndreptăm spre Genova printre Apeninii Ligurici. Portul Genova este cel mai mare din Italia și este considerat centrul Rivierei Italiene.  Fosta republică maritimă a jucat un rol important pentru țară timp de secole. Locația sa este extrem de fermecătoare: este situată între Marea Ligurică și Munții Apenini.  Ne îndreptăm apoi spre Portofino. Portofino este o stațiune cu o atmosferă sofisticată, una dintre bijuteriile de pe Riviera italiană, cu case mici, vile și vegetație bogată. Orașul se bucură de multă vreme de o mare popularitate printre cei bogați și faimoși. Întoarcere la hotel.

ZIUA 4 | San Remo și Albenga ZIUA 4 | San Remo și Albenga
Mic-dejun. Destinația călătoriei de o jumătate de zi este San Remo, o stațiune impozantă cu o populație de aproximativ 56.000 de locuitori și un loc renumit pentru organizarea celebrului festival. Vă veți plimba pe străzile orașului vechi, apoi timp liber pentru prânz. În continuare Albenga,  care a fost fondată în secolul al II-lea, vă așteaptă. A devenit un oraș important în timpul Imperiului Roman. În timp ce vizitați obiectivele turistice, puteți descoperi urme din epoca romană, precum și clădiri medievale. Întoarcere la hotel.

ZIUA 5 | Timp liber sau excursie opțională Dolceacqua și Monaco ZIUA 5 | Timp liber sau excursie opțională Dolceacqua și Monaco
Mic-dejun. Veți avea timp liber la dispoziție sau puteți participa la o excursie opțională. Dolceacqua medievală este prima oprire. Vederea pitorescului sat italian este dominată de celebrul pod, Ponte Vecchio di Dolceacqua. Capodoperele arhitecturale, construite în secolul al XIII-lea se învecinează cu râul Nervia. Claude Monet, o figură proeminentă în impresionism, a surprins frumusețea podului într-un tablou celebru. Se vizitează orașul vechi. Apoi veți continua programul cu Monaco, ce promite a fi o experiență interesantă. Principatul este perla Rivierei franceze, fiind situat între Franța și Marea Mediterană. Este a doua cea mai mică țară din lume, cu o populație de 38.000 de locuitori. Statul este condus de Casa Grimaldi în frunte cu Prințul Albert. Jocuri de noroc, cazinouri, cel mai mare PIB pe cap de locuitor din lume, competiția FORMULA 1, lumea luxului – toate acestea pot fi găsite în  Monaco. Veți vizita orașul vechi și catedrala, ce a fost construită în 1875 în cinstea Sfântului Nicolae. Acesta este locul de înmormântare tradițional al dinastiei domnești, inclusiv al prințului Rainer și a printesei Grace Kelly, cunoscută lumii și datorită succesului dobândit ca actriță de filme. Întoarcere la hotel.

ZIUA 6 | Milano ZIUA 6 | Milano
Mic-dejun. Milano este al doilea oraș ca mărime din țară și este un important centru economic, cu o populație de aproape un milion și jumătate de locuitori. Trebuie neapărat vizitat de către iubitorii modei: săptămâna modei de la Milano are loc aici și se pot face cumpărături de la multe case de modă renumite. Partea culturală a orașului atrage vizitatori datorită colecțiilor de artă și a numeroaselor muzee. Veți face un tur pietonal de o jumătate de zi pentru a simți atmosfera unică din Milano și agitația localnicilor eleganți. Se vizitează minunea gotică a orașului, Duomo, pasajul Galleria Vittorio Emanuele,  biserica Santa Maria delle Grazie, fosta reședință a prinților din Milano, castelul Sforsesco și bazilica S. Ambrogio. După-amiază puteți face cumpărături la Corso Buenos Aires. Întoarcere la hotel.

ZIUA 7 | Timp liber sau excursie opțională Cinque Terre ZIUA 7 | Timp liber sau excursie opțională Cinque Terre
Mic-dejun. Veți avea timp liber la dispoziție sau puteți participa la excursia opțională Cinque Terre - sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Partea fabuloasă este împărțită în cinci orașe: Riomaggiore, Manarola, Vernazza, Corniglia și Monterosso al Mare. Drumul continuă către Monterosso, un oraș fermecător ascuns într-un mic golf. Veți continua excursia cu trenul (există opțiuni limitate de transport cu autobuzul turistic în zonă), astfel încât să puteți avea o experiență unică. Apoi veți merge la Portovenere. Întoarcere la hotel.

ZIUA 8 | Zborul de întoarcere acasă ZIUA 8 | Zborul de întoarcere acasă
Mic-dejun. În funcție de ora de plecare a avionului, veți fi conduși la aeroport pentru zborul de întoarcere către București.

O călătorie de vis într-o lume elegantă și sofisticată
 
  Coasta Ligurică și comorile atemporale de pe Coasta de Azur, Riviera italiană și franceză vă vor încânta. Azurul Mediteranei, orașele mici fermecătoare, dealurile pitorești și stațiunile de lux au fost întotdeauna zone de atracție pentru mulți aristocrați și pentru cei mai mari artiști - este timpul să intrați în această atmosferă specială și să vă bucurați de o excursie plină de eleganță!

 
Servicii incluse:
Zbor dus-întors București-Milano cu bagaj de cală și de mână;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
Ghid vorbitor de limba română;
Cazare 7 nopți la hotel de 3*;
Mic-dejun (
tip bufet) în fiecare dimineață;
Excursii conform program: Nisa și Cannes, San Remo și Albenga, Milano.
Servicii neincluse:
Taxe de aeroport: 120 euro/pers.;
Pachet  cină 7 seri: 99 euro/pers. ;
Pachet 3 excursii opționale (zilele 3, 5, 7): 169 euro/pers;
Suprataxă pentru cameră single septembrie/octombrie/noiembrie: 169 euro/pers.;
Bacșișuri pentru ghizi și șoferi;
Taxă locală: aprox. 2 euro/persoană/noapte (se achită la fața locului);

Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-69 ani: 20 euro/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 70-99 ani: 25 euro/pers

 
Exemplu hotel (hotelul este informativ și se poate modifica):
Hotel Albergo Torino 3*- Arma di Taggia sau similar

 

offer № Е39