Circuit COASTA AMALFI

Tipul transportului: Avion
Traseu: MONTECASSINO-NAPOLI-AMALFI&POSITANO-SORRENTO-CASSERTA-CAPRI-POMPEI
Perioada: 8 zile / 7 nopți /
Prețuri de la439 EUR
data plecării data sosirii prețul Rezervă
13.07.2022 20.07.2022 Prețuri de la 599 Rezervă
28.09.2022 05.10.2022 Prețuri de la 549 Rezervă
12.10.2022 19.10.2022 Prețuri de la 499 Rezervă
26.10.2022 02.11.2022 Prețuri de la 469 Rezervă
09.11.2022 16.11.2022 Prețuri de la 439 Rezervă

ITALIA


Pentru mai multe detalii

Call Center

0213154494

AVANTAJELE PRINCIPALE

  • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
  • Garantăm o calitate excelentă
  • Echipa profesională și atitudine competent
  • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
  • Programul
  • Prețul include
  • Prețul nu include
ZIUA 1 | Sosire la Roma/Napoli. Excursie la Montecassino (inclus) ZIUA 1 | Sosire la Roma/Napoli. Excursie la Montecassino (inclus)
După sosirea in Italia veți fi preluați de către ghidul dumneavoastră și veți merge către regiunea Campania. Popas la mânăstirea benedictină din Montecassino , care a fost întemeiată în secolul 6 și a fost aproape distrusă în cel de-al Doilea Război Mondial de bombele forțelor aliate. Clădirea a fost restaurată ulterior și este vizitată de mii de pelerini. Veți avea timp pentru a lua prânzul înainte de a vă îndrepta către hotelul la care veți fi cazați din regiunea Salerno, zona Batipalia.

ZIUA 2 | Timp liber sau excursie opțională Napoli – capitala Campanie ZIUA 2 | Timp liber sau excursie opțională Napoli – capitala Campanie

Mic-dejun. Se va face un tur de o zi întreagă într-unul dintre cele mai frumoase și interesante orașe din Italia. Vă veți bucura de magnificul golf Napoli și de Muntele Vezuviu din regiunea aristocratică Posilipo. Veți face oprire pentru a face câteva fotografii superbe. Se va face un tur cu autobuzul la promenada de coastă Lungomare și pe lângă portul de agrement din Napoli. În continuare veți face un tur pietonal, care va începe din piața centrală Plebiscito: Palatul Regal, Biserica Sf. Ferdinando din paola, Opera Regală San Carlo – cea mai veche operă din Italia. Veți admira eleganta galerie comercială Umberto I și Castelul Anjou (pe exterior).  Apoi veți avea timp liber pentru a încerca pizza delicioasă „Margarita” sau pentru a bea o cafea napolitană în eleganta Grand Cafe „Gambrinus” (1860) sau pentru a face cumpărături pe Via Toledo, cea mai lungă stradă comercială din Napoli. Întoarcere la hotel.
 

 

ZIUA 3 | Riviera Amalfi și Positano (excursie optionala) ZIUA 3 | Riviera Amalfi și Positano (excursie optionala)

Mic-dejun la hotel. Veți avea timp liber la dispoziție sau puteti participa la excursia opțională Riviera Amalfi. Se pleacă către orașul Salerno, unde vă veți urca pe o barcă pentru o plimbare de neuitat de-a lungul țărmurilor Rivierei Amalfi. Veți fi impresionați de marea azurie, peisajele naturale uimitoare și satele mici împrăștiate pe dealurile înalte ale Monte Latari. În continuare vom vizita frumosul Positano, construit pe dealurile de deasupra frumosului golf. Veți face o plimbare pe străzile înguste și pitorești și veți avea timp pentru a savura o cafea pe plaja din Positano. Urmează o plimbare cu  barca pentru a ajunje la Amalfi - frumoasa perlă a Rivierei cu o bogată istorie maritimă și renumită pentru magnifica Catedrală Sf. Andrei din secolul al IX-lea. Veți avea timp liber la dispoziție pentru plimbare și pentru prânz.  Vă veți întoarce cu barca la Salerno, iar autocarul o să vă ducă la hotel pentru cazare.
 

 

ZIUA 4 | Excursie Sorrento (inclus) ZIUA 4 | Excursie Sorrento (inclus)

Mic-dejun. Veți pleca spre Sorrento – un oraș romantic, frumos și pitoresc, preferat de scriitori, poeți, cântăreți și aristocrații europeni din secolele XVIII-XIX: Sofia Loren, Luciano Pavarotti și Lucho Dala. Vă veți plimba de-a lungul Piazza Tasso, strada comercială San Cesare, Catedrala, gradina orașului cu terase deasupra mării la o înălțime de 60 de metri. De aici veți avea o panoramă de neuitat asupra Golfului Napoli și Vezuviu. Timp liber pentru prânz și plimbare pe străzile orașului vechi Sorrento. Întoarcere la hotel pentru cazare.
 

 

ZIUA 5 | 5 Caserta (inclus) ZIUA 5 | 5 Caserta (inclus)

Mic-dejun. Plecare spre Caserta pentru vizitarea orașului medieval Caserta Vecchia.Nu este o destinație foarte cunoscută, dar merită vazută de către toți iubitorii Italiei.  Această locație datează oficial din secolul 9, dar se laudă cu origini încă din Evul Mediu. Zona se află la 401 m înălțime, la poalele muntelui Tifatini și oferă o vedere minunată asupra peisajului italian din apropiere. Vă veți plimba de-a lungul străzilor medievale antice printre casele de piatră decorate cu flori. Opțional puteți vizita Palatul Regal si grădinile (se achită la fața locului). Reggia Caserta este cea mai mare reședință regală din afara orașului din Europa. Palatul a fost construit în 1752 de Luigi Vanvitelli pentru regele napolitan Carlo di Bourbon. Palatul Regal din Caserta depășește așteptările regelui prin dimensiune și arhitectură. Veți avea ocazia să vedeți Apartamentele și Sălile Regale, ce fac parte dintr-un total de 1200 de camere din care este compus palatul. Vă puteți plimba prin grădinile magnifice cu specific italian și englez cu fântâni frumoase, cascade de apă și parcuri. Timp liber în Caserta pentru prânz și plimbare. Plecare spre hotel pentru cazare.

 

ZIUA 6 | Timp liber sau excursie opțională Insula Capri (se achită la fața locului) ZIUA 6 | Timp liber sau excursie opțională Insula Capri (se achită la fața locului)

Mic-dejun la hotel. Timp liber sau excursie opțională la Capri, una dintre cele mai populare și mai iubite insule de către turiști. Bijuteria de lângă Marea Tireniană se află la sud de Golful Napoli. Îmbarcare pe barca care vă va duce către insula Capri. Capri - un magnet pentru împărați, artiști și scriitori, pentru crema aristocrației europene și vedete de cinema. O stațiune de lux de primă clasă, numită de împăratul Augustus „insula leneșilor” – a devenit sinonim cu luxul. Ajunși în portul mare din Capri, veți urca în orașul Capri cu telecabina. Veți face un tur pietonal - Piazza Umberto și Biserica Sf. Ștefan, magazine elegante ale designerilor renumiți, grădinile lui Augustus cu vedere la faraoni - emblema insulei. Plecare cu vaporul din Capri pentru a ajunge la autocar. Întoarcere la hotel pentru cazare.

 

ZIUA 7 |Timp liber sau excursie opțională la Pompei ZIUA 7 |Timp liber sau excursie opțională la Pompei

Mic-dejun la hotel . Vizită la Pompeiul antic, distrus în anul 79 de erupția Vezuviului. Vă veți cufunda în atmosfera acestui oraș reînviat de arheologi, cândva un bogat port comercial și locul preferat de vacanță al împăraților romani. Veți admira Forumul, Bazilica, Templul lui Apollo, Templul lui Jupiter, Băile, Teatrul Mare și Teatrul Mic, cazarma gladiatorilor etc. Vă  veți plimba pe străzile pietruite ale orașului antic și vei simți spiritul și magia unui oraș căruia îi lipsesc doar locuitorii. Pompei a fost inclus și pe lista Patrimoniului UNESCO. Întoarcere la hotel pentru cazare.
 

 

ZIUA 8 |  Zborul de întoarcere acasă ZIUA 8 |  Zborul de întoarcere acasă

Mic-dejun la hotel . Transfer la aeroportul din Roma/Napoli,  întoarcerea la București.

 

Servicii incluse:
 Zbor dus-întors București-Roma/Napoli cu bagaj de cală și de mână;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
Ghid vorbitor de limba română;
Cazare 7 nopți la hotel de 3*;
Mic-dejun in fiecare dimineață tip bufet;
Circuit conform program.
Servicii neincluse:
Taxe de aeroport: 120 euro/pers;.
Pachet  cină 7 seri: 89 euro/pers.;
Pachet 3 excursii opționale (zilele 2, 3, 7): 179 euro/pers.;
Pachet COMBO (pachet 7 cine + pachet 3 excursii optionale): 249 euro/pers.;
Suprataxă pentru camera single: 159 euro/pers.;
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-69 ani: 20 euro/pers.
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 70-99 ani: 25 euro/pers.

offer № Е6